Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Τελικός στο Λέστερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Τελικός στο Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ - Προαναγγελία: Οι “αλεπούδες” σε ματς χωρίς αύριο με τη Γιουνάιτεντ για την εξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ - Ρέστα σωτηρίας η Αστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Τελευταία αγωνιστική με πολύ δράση στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Η Λέστερ βρίσκεται στην 5η θέση με ένα βαθμό διαφορά από τους «κόκκινους διάβολους» και την Τσέλσι. Θέλει τη νίκη για να προσπεράσει την Γιουνάιτεντ και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από την ήττα με την Τότεναμ και θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση και έχουν τον πρώτο λόγο. Θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει πάνω από τους Λονδρέζους, όμως και με ισοπαλία παραμένει στην θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από την ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ και θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα σε ένα παιχνίδι, που οι φιλοξενούμενοι παίζουν την παραμονή τους στην Πρέμιερσιπ. Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 15η θέση και έχουν1 εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Προέρχονται από την ισοπαλία με την Γιουνάιτεντ και θέλουν τη νίκη για να κλείσουν θετικά την σεζόν. Από την άλλη, οι «χωριάτες» είναι στην 17η θέση σε ισοβαθμία με την Γουότφορντ, ωστόσο, έχουν τον πρώτο λόγο στο κυνήγι της παραμονής. Απόψε, χρειάζονται τη νίκη ή το ίδιο αποτέλεσμα με τις «σφήκες» για να σωθούν. Προέρχονται από τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να κλείσουν την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουότφορντ σε ένα παιχνίδι, που οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για την νίκη. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Γούλβς και η Κρίσταλ Πάλας κοντράρεται με την Τότεναμ σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε ματς που μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο. Η Έβερτον υποδέχεται την Μπόρνμουθ σε ένα αδιάφορο αγώνα. Ενώ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αντιμετωπίζουν Νόριτς και Νιούκαστλ αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις