Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / 8 Λέξεις β’ κύκλος: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις β’ κύκλος: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

8 Λέξεις β' κύκλος: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά «8 λέξεις» αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

8 Λέξεις β’ κύκλος: Η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ “8 Λέξεις” επιστρέφει από Σεπτέμβρη με νέα επεισόδια και το τρέιλερ είναι καθηλωτικό. Το Ιοckdown και οι νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν άλλαξαν τα σχέδια της σειρά, μιας και τα γυρίσματα είναι μοιρασμένα ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Με το που επιτράπηκαν οι πτήσεις, ξεκίνησαν και τα γυρίσματα, ενώ το καστ θα ταξιδέψει στις αρχές του Αυγούστου στην Κέρκυρα για τη συνέχεια των γυρισμάτων.

H δράση της Βίκυς, της αγαπημένης του Φοίβου, σταματάει. Μετά την εγκληματική επίθεση στο κότερο, «πιάνεται» τελικά στη φάκα και μπαίνει φυλακή. Προς έκπληξη όλων, όμως, σώζει τον Φοίβο. Η Βίκυ τάραξε τις ζωές όλων στο πέρασμα της! Λειτούργησε αρχικό ως βοηθός του Δημήτρη και οι δυο τους προσπάθησαν να «τρελάνουν» την Ηλιάνα, ενώ όταν πήρε τη θέση του Γιάννη Μητροφάνη όταν εκείνος πιάστηκε στη φυλακή, άρχισε να εξουδετερώνει κόσμο. Πάντα με την καταλυτική βοήθεια του Φοίβου Μαρόγλου που ήταν ήδη μπλεγμένος στο κύκλωμα.

Η δράση της Βίκυς θα τελειώσει σύντομα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της πετυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ. Και γι’ αυτό θα ευθύνεται αποκλειστικά ο Σίμος Καρατζάς.

Στο κότερο…

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, όπως αναφέρει το Tv24, Βίκυ και Φοίβος βρίσκονται στο κότερο με σκοπό μια μαζική επίθεση εναντίον επιφανών πολιτικών και επιχειρηματιών του τόπου. Εκεί θα βρεθεί και ο Μιλτιάδης Μαρόγλου, γεγονός που ο Φοίβος θα αγνοεί. Όταν, μετά από λίγη ώρα, η Βίκυ στρέψει το όπλο της πάνω στον Μιλτιάδη και ο Φοίβος συνειδητοποιήσει τι πάει να κάνει, θα προσπαθήσει να αποτρέψει την επίθεση στον πατέρα του, όμως δεν θα τα καταφέρει. Μια σφαίρα θα ρίξει κάτω τον Μιλτιάδη, όμως ακόμα μία από το όπλο του μπράβου του Μιλτιάδη θα πετύχει τη Βίκυ.

Ο Φοίβος θα την πάρει αιμόφυρτη και θα τη σύρει σε ένα ασφαλές σημείο μέχρι να αναρρώσει πληρώς, ενώ την ίδια στιγμή θα χαροπαλεύει ο πατέρας του στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα και ενώ η Βίκυ είναι καλύτερα και αρχίσει να κινείται, θα μάθει πως η ζωή της κινδυνεύει από τους ανωτέρους της. Θα μπει λοιπόν στη διαδικασία να σκοτώσει και εκείνους. Όμως. δεν έχει υπολογίσει έναν αστάθμητο παράγοντα που ακούει στο όνομα Σίμο Καραντζά.

Ο πρώην άντρας της Εύας, έπειτα από το μακελειό στο κότερο και γνωρίζοντας πως πρέπει να σώσει την καριέρα του ως δημοσιογράφος, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ανακαλύψει τους δολοφόνους. Ενα-ένα τα βήματα θα τον οδηγήσουν στη Βίκυ και ένα βράδυ θα καλέσει την αστυνομία έξω από το σπίτι της, όπου και θα τη συλλάβουν. Η δράση της σταματάει εκεί… Ενώ όμως όλοι θα πίστευαν πως με τη σύλληψη της θα συμπαρασύρει δίπλα της και τον Φοίβο, εκείνη αποφασίζει να τον προστατεύσει. Δεν δίνει το όνομα του στην αστυνομία, όμως ούτε εκείνος θα γλιτώσει από της φυλακής τα σίδερα λίγο αργότερα…

Η άλλη πλευρά του Φοίβου

Την ώρα που η Βίκυ παλεύει για τη ζωή της και ο πατέρας του Φοίβου, ο Μιλτιάδης, καλείται να δώσει την ίδια μάχη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Ο Φοίβος λοιπόν θα δείξει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού που δεν έχει προβάλλει ποτέ στο παρελθόν και θα προσπαθήσει να φροντίσει και τους δύο όσο καλύτερα μπορεί. Από τη μια θα είναι στο πλευρό της Βίκυς με την οποία και είχε συνευρεθεί ερωτικά, αλλά δεν θα λείπει και από την οικογένεια του που περνά τον δικό της Γολγοθά. Η Κατερίνα, ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του. Η συγκεκριμένη περιπέτεια, όμως, ενδέχεται να τον καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Έκτορας, ο οποίος τελευταία στιγμή ακύρωσε την παρουσία του στη δεξίωση του Δερβάνη, αποφασίζει να ψάξει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το γεγονός. Κάποια στιγμή, ο δικηγόρος υποψιάζεται εκ νέου τον Φοίβο και οδηγείται, για μία ακόμα φορά, στο διαμέρισμα του νεαρού. Σε αυτήν την «έφοδο» ανακαλύπτει ένα σοβαρό ενοχοποιητικό στοιχείο σχετικά με την εμπλοκή του Φοίβου στο αιματηρό συμβάν. Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, ο νεαρός δολοφόνος έρχεται αντιμέτωπος με τη σύλληψη του.

Η Τζουλιάνα

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Σωτήρη να ανακοινώνει στην Τζουλιάνα ότι πρόκειται να μετακομίσουν για πάντα στην Αλεξανδρούπολη, με εκείνη να αναστατώνεται καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν έχει πολύ χρόνο. Η πρώτη ιστορία που θα μας απασχολήσει στις «8 λέξεις» είναι η συνέχεια της παραπάνω… Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε την Τζουλιάνα να πιέζει τον άντρα να την ξαναβγάλει βόλτα, με εκείνον να μην της χαλάει χατίρι. Σύντομα, όμως, το κορίτσι θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει και να το βάλει στα πόδια. Η συγκεκριμένη ιστορία έχει θετική έκβαση αφού η Τζουλιάνα επιστρέφει στην αγκαλιά της Ναυσικάς και ο Σωτήρης συλλαμβάνεται!

Αν και η Ναυσικά έχει τις επιφυλάξεις της, καθώς γνωρίζει πώς ο Μάρκος δεν είναι από τους άντρες που μένουν πιστοί, πείθεται από τη Νόνα και του απαντά θετικά. Οι δυο τους, μαζί με τη μικρή Τζουλιάνα, θα μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να ζήσουν σαν οικογένεια, αλλά δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η Ναυσικά θα τον πιάσει στα πράσα με άλλη γυναίκα.

Μία άλλη ιστορία έχει στο επίκεντρο την Ηλιάνα και την πλεκτάνη που έχει στηθεί εις βάρος της με τα μεταφυσικά τερτίπια για τη μετενσάρκωση της νεκρής της κόρης. Όλα αρχίζουν όταν η Αποστολία βλέπει τυχαία τη Βίκυ στον δρόμο, χωρίς την περούκα της, και την κυνηγάει.

Οδυσσέας και Έρση

Ο Οδυσσέας και η Έρση, μετά την καταστροφή του ατελιέ, και αφού γίνονται γονείς δύο υγιέστατων διδύμων, αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αρνούνται να ζητήσουν βοήθεια από άλλους. Ωστόσο, σύντομα, ο Οδυσσέας δέχεται μία δελεαστική πρόταση από μία εύπορη και γοητευτική ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην Κέρκυρα, η οποία του προτείνει να ετοιμάσει μία τοιχογραφία, ενώ τον φλερτάρει με κάθε τρόπο.

Βέβαια, όλα αυτά δεν μένουν για πολύ καιρό κρυφά από την Έρση, η οποία αισθάνεται να κλονίζεται η εμπιστοσύνη της απέναντι στον αγαπημένο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις