Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπουράκ Χακί: Μια τρυφερή ανάρτηση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπουράκ Χακί: Μια τρυφερή ανάρτηση

Μπουράκ Χακί: Παρά τον χωρισμό του με το μοντέλο Χαρά Παππά φαίνεται πως διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Μπουράκ Χακί: Στα τέλη του Ιουνίου έγινε γνωστό πως το μοντέλο Χαρά Παππά και ο Τούρκος δημοφιλής ηθοποιός Μπουράκ Χακί χώρισαν μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης. Παρά τον χωρισμό του, το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό φαίνεται και από την τελευταία ανάρτηση του Μπουράκ Χακί, ο οποίος με αφορμή τα γενέθλια της Χαράς Παππά, της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο Τούρκος ηθοποιός στο μήνυμα που έγραψε στα ελληνική αναφέρθηκε μάλιστα έμμεσα και στα τρεισήμισι χρόνια που οι δυο τους ήταν μαζί.

«Χρόνια πολλά εξωγήινο! Ευχαριστώ για τα 3,5 χρόνια ταλαντούχο μου κορίτσι. Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί στα instastories, με τη Χαρά Παππά να το κοινοποιεί μάλιστα και στο δικό της προφίλ.

Μπουράκ Χακί: Η καραντίνα αιτία του χωρισμού

Αιτία του χωρισμού του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν η καραντίνα του κορονοϊού που δημιούργησε προβλήματα στην επαφή και επικοινωνία τους, επιτείνοντας ήδη προϋπάρχοντα θέματα. Τη φημολογία ότι αιτία του χωρισμού της ήταν το γεγονός ότι τον απάτησε στην Ελλάδα διέψευσε ο ίδιος ο ηθοποιός, μιλώντας στα τούρκικα ΜΜΕ.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας» είπε ο Μπουράκ Χακί μιλώντας στο τουρκικό TV100.

Δείτε ακόμη

Η Κιμ Καρντάσιαν ζητά την κατανόηση των ΜΜΕ – “Ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή”
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η καρδιά του ελληνισμού χτυπάει στο Καστελόριζο
Αλίκη: 24 χρόνια από τη μέρα που “έφυγε” το το γλυκό πουλί της νιότης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις