Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Ποζάρει με την κόρη της στο νησί των Ανέμων
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Ποζάρει με την κόρη της στο νησί των Ανέμων

Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Η όμορφη Δούκισσα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της φορώντας το ίδιο μαγιό και τα likes έπεσαν... βροχή.

Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Η Δούκισσα Νομικού είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ωραίες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με την οικογένειά της και η ίδια συνηθίζει να μας δείχνει μέσω των social media πως περνάει την καθημερινότητα της. Έτσι λοιπόν η όμορφη Δούκισσα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της στην εξοχική τους κατοικία στο νησί των Ανέμων, φορώντας το ίδιο μαγιό, και όπως καταλαβαίνεται τα likes έπεσαν… βροχή.

Χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ουκ ολίγες φορές ως «χαζομαμά» η σύζυγος του Δημήτρη Θεοδωρίδη αποκάλυψε πως ντύθηκε διδυμάκι με την κόρη της και το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη της. Η μικρή Αναστασία, άλλωστε, και ο Σάββας είναι η απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη και τα social media της έχουν «γεμίσει» με οικογενειακές φωτογραφίες από τα παιδάκια της. Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Μύκονος είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του ερωτευμένου ζευγαριού καθώς εκεί διατηρεί εξοχική κατοικία ο Δημήτρης Θεοδωρίδης αλλά είναι και ένα μέρος όπου και έγινε ο γάμος τους.

Δείτε ακόμη

Απόδραση στην Πάρο για την Σίσσυ Χρηστίδου (vid & pics)
Το ξέφρενο πάρτι της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλιά της (vid & pics)
Μύρωνας Στρατής: «Το Fagaki γίνεται… μωράκι!» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις