Βρισηίδα Ανδριώτου νοσοκομείο: Σε τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκε η νεαρη ινφουένσερ

LIFESTYLE

Βρισηίδα Ανδριώτου νοσοκομείο: Σε τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκε η νεαρη ινφουένσερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Βρισηίδα Ανδριώτου νοσοκομείο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά από υψηλό πυρετό και πόνους στο στομάχι.

23.07.2020 | 22:01

Βρισηίδα Ανδριώτου νοσοκομείο: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου καθώς μόλις επέστρεψε στην Αθήνα από την Μύκονο παρουσίασε υψηλό πυρετό και αφόρητους πόνους. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πρόσφατα βρισκόταν στο νησί των Ανέμων με την κολλητή της Ιωάννα Τούνη, την οποία και παρηγορούσε μετά το περιστατικό με το ροζ βίντεο. Με το που γύρισε από το Κυκλαδίτικο νησί στην πρωτεύουσα αισθανόταν αδιαθεσία με αποτέλεσμα η καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, την μετέφερε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες.

Η Θεσσαλονικιά που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ έκανε αμέσως το τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο ευτυχώς βγήκε αρνητικό, αλλά οι γιατροί της συνέστησαν να περάσει το βράδυ της στο δωμάτιο του νοσοκομείου, καθώς διέγνωσαν μια λοίμωξη στο στομάχι. Η Δήμητρα έμεινε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και, ως λάτρης του Instagram, δεν σταμάτησε να την απαθανατίζει με το κινητό της και να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε ακόμη

Οι ευχές της Μελίνας Νικολαΐδη στην μητέρα της Δέσποινα Βανδή (pic)
Αντίστροφη μέτρηση για το Big Brother – Το εντυπωσιακό σπίτι και ο… Μικρούτσικος
Ρούλα Κορομηλά για Καστελόριζο: “Είμαστε μόνοι μας»
Exit mobile version