Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μύρωνας Στρατής μπαμπάς: Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ξετρελαμένος με τον γιο του
LIFESTYLE

Μύρωνας Στρατής μπαμπάς: Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ξετρελαμένος με τον γιο του

Μύρωνας Στρατής μπαμπάς: «Κυρίες και κύριοι, κανονικά έχουμε άλλα δύο επεισόδια Fagaki μέχρι να κλείσουμε για καλοκαίρι. Όμως είχαμε ένα ευχάριστο συμβάν… Και το Fagaki γίνεται… μωράκι!», ήταν τα λόγια του τραγουδιστή στο κανάλι του στο Youtube.

Μύρωνας Στρατής μπαμπάς: Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Μύρωνας Στρατής στις 6 Ιουλίου καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το μωράκι τους ήταν να γεννηθεί τον Αύγουστο, ωστόσο η αγαπημένη του Κατερίνα έφερε πρόωρα στον κόσμο τον μπέμπη τους. Ο Έλληνας τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας από την μέρα που κράτησε στην αγκαλιά του τον γιο του. Ο Μύρωνας ο οποίος παρουσιάζει εδώ και δύο χρόνια μια εκπομπή μαγειρικής στο κανάλι του στο YouTube, αναγκάστηκε να ολοκληρώσει νωρίτερα για φέτος τα γυρίσματα, λόγω του χαρμόσυνου αυτού γεγονότος. Στο τελευταίο του βίντεο λοιπόν, ο Μύρωνας αναφέρθηκε πρώτη φορά για την γέννηση του γιου του και ανανέωσε το διαδικτυακό ραντεβού του με τους θαυμαστές του.

«Κυρίες και κύριοι, κανονικά έχουμε άλλα δύο επεισόδια Fagaki μέχρι να κλείσουμε για καλοκαίρι. Όμως είχαμε ένα ευχάριστο συμβάν… Και το Fagaki γίνεται… μωράκι! Πάνες και μπιμπερό παντού… Κλείνουμε νωρίτερα, μπαίνει το καλοκαίρι. Να είστε καλά…», λέει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, όταν ακούγεται το κλάμα ενός μωρού και ο ίδιος αναφέρει: «Παίρνω τα μπιμπερό, πάω προς τα μέσα και δεν χανόμαστε…», ήταν τα λόγια του τραγουδιστή.

Δείτε ακόμη

Οι ευχές της Μελίνας Νικολαΐδη στην μητέρα της Δέσποινα Βανδή (pic)
Αντίστροφη μέτρηση για το Big Brother – Το εντυπωσιακό σπίτι και ο… Μικρούτσικος
Ρούλα Κορομηλά για Καστελόριζο: “Είμαστε μόνοι μας»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις