Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλέσκου ΣΚΑΙ: Η κούκλα από το GNTM που την αντικαθιστά
LIFESTYLE

Μαλέσκου ΣΚΑΙ: Η κούκλα από το GNTM που την αντικαθιστά

Μαλέσκου ΣΚΑΙ: Πρώην παίκτρια του GNTM θα αναλάβει την εκπομπή της Μαλέσκου στο ΚΡΗΤΗ TV.

Μαλέσκου ΣΚΑΙ: Αποχαιρέτησε την Κρήτη και έρχεται στο Φάληρο η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία θα αναλάβει νέα εκπομπή στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Η “Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”, όπως αποκαλείται, αφήνει κενό στο ΚΡΗΤΗ ΤV, το οποίο θα καλυφθεί με ένα ζευγάρι – έκπληξη, και ειδικά με άλλη μία πανέμορφη παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, η Χριστιάννα Σκούρα, γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM, μαζί με τον Λευτέρη Κουμαντάκη θα αντικαταστήσουν την Ιωάννα Μαλέσκου στην παρουσίαση της εκπομπής “Καλό Μεσημέρι”, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού.

Η Χριστιάννα είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων το 2018 και είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τη φυσική ομορφιά της. Διέπρεψε στον διαγωνισμό Μις Κρήτη που διεξήχθη τον Δεκέμβριο 2015 και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της Α’ αναπληρωματικής και έπειτα ανακηρύχτηκε Μις Αλβανία 2016. Η Χριστιάννα μεγάλωσε στη Ρόδο, έχει και την αλβανική υπηκοότητα, σπουδάζει στο ΤΕΙ της Κρήτης, στο τμήμα των Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων και κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Ξεκίνησε τη συνεργασία της με το ΚΡΗΤΗ TV την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν με την εκπομπή “Fashion”.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η εκπομπή ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ συνεχίζεται και εφέτος (για 23η χρονιά) με νέους παρουσιαστές.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ευθύνη και επενδύουμε σε νέα πρόσωπα που έχουν τις δυνατότητες, την καλλιέργεια και μόρφωση αλλά και την αποδοχή του κοινού μας.

Νέοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι είναι οι:

Λευτέρης Κουμαντάκης – Δημοσιογράφος, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπ. Ιωαννίνων

Χριστιάνα Σκούρα – Φοιτ. Μεσογειακού Πανεπιστημίου, Μοντέλο, πρ. παίκτρια του GNTM

Σύμφωνα με όσα γράφει η ιστοσελίδα neakriti.gr, ο Λευτέρης Κουμαντάκης είναι η εσωτερική μεταγραφή έκπληξη, καθώς έχει υπάρξει για χρόνια μάχιμος δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV, στο ρεπορτάζ, στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων αλλά και στο τιμόνι της καθημερινής δημοσιογραφικής εκπομπής “ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις