Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Conference League: Και τώρα τρέχουμε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Conference League: Και τώρα τρέχουμε

Ποδόσφαιρο - Conference League: Ζητάει παρέμβαση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον τελικό του Conference League ο Αυγενάκης

ΠοδόσφαιροConference League: Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης με επιστολή του ζητάει να παραστεί αντιπροσωπεία του Υπουργείου στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με θέμα την διεξαγωγή του τελικού του Conference League 2022-23. Η Εκτελεστική Επιτροπή θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27 Ιουλίου και οι ιθύνοντες ψάχνουν να βρουν μια λύση για το Παγκρήτιο, ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας του τελικού.

Το γήπεδο του Ηρακλείου που θα φιλοξενούσε τον τελικό της διοργάνωσης δεν είναι έτοιμο, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που χρειάζονται. Έτσι, η ΕΠΟ σκέφτεται να προτείνει άλλο γήπεδο για να φιλοξενήσει τον αγώνα. Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης τάσσεται υπέρ του να παραμείνει το Παγκρήτιο, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Ποδόσφαιρο – Conference League: Η ομάδα Αυγενάκη

Ο Υφυπουργός μετά την συμφωνία που είχε με τον Δήμο του Ηρακλείου για την έναρξη των έργων στο γήπεδο και πριν ξεκινήσει η Εκτελεστική Επιτροπή, ζητάει να εκπροσωπηθεί το Υπουργείο στην συνάντηση. Καθώς, γνωρίζει πως το θέμα θα είναι το επίκεντρο της συζήτησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Γι’ αυτόν τον λόγο ο κ. Αυγενάκης θέλει να παραστούν εκπρόσωποι του Υπουργείου Αθλητισμού αλλά και άνθρωποι του δήμου Ηρακλείου. Με σκοπό να παραθέσουν τα επιχειρήματα υπέρ του Παγκρήτιου και να μπορέσουν να πείσουν τους υπευθύνους.

Δείτε ακόμη:

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ διέλυσε αδιάφορα ……5-3 την Τσέλσι
Η Τζένοα κέρδισε τη Σαπμντόρια 2-1 εκτός έδρας και ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία
Έκανε την… έκπληξη με νέα επιστολή προς ΕΠΟ για τον τελικό ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις