Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Tελικό ή φιλικό”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Tελικό ή φιλικό”

Ολυμπιακός - Μαρινάκης: “Ετοιμοι με Γουλβς για πρόκριση και μετά σε τρία ματς όλα γίνονται” - Τετάρτη κύπελλο με ΑΕΚ ή τεστ με Ομόνοια

ΟλυμπιακόςΜαρινάκης: Στο Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άντρας του  Ολυμπιακού πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Ο ίδιος, εκθείασε την προσπάθεια που έχουν καταβάλει φέτος και προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό εν όψει του επαναληπτικού με την Γούλβς. Ενώ, τοποθετήθηκε για τα όσα έχουν συμβεί με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και δήλωσε πως αν δεν διεξαχθεί στις 28 ή 29 Ιουλίου, η ομάδα θα δώσει φιλικό με την Ομόνοια.

Ο κ. Μαρινάκης με βάσει τα όσα έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» φέτος, χαρακτήρισε την χρονιά ως την καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα και είναι μέσα στους στόχους του, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας μιλώντας για τον τελικό και την αναβολή ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος ο οποίος δημιουργεί και προγραμματίζει τι πρέπει να κάνει με επαγγελματικό τρόπο. Αν δεν γίνει τελικά ο τελικός Κυπέλλου, θα παίξουμε ένα φιλικό την Τετάρτη με την Ομόνοια Λευκωσίας, ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το μεγάλο παιχνίδι που έχουμε με τη Γούλβς στην Αγγλία».

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Υπέρβαση και τελικό”

Για τον αγώνα με την Γούλβς, ζήτησε από τους από του ποδοσφαιριστές: «Ελπίζουμε η χρονιά να τελειώσει όσο πιο αργά γίνεται μέσα στον Αύγουστο. Και από την Κυριακή να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Αγγλίας με τη Γούλβς. Είδαμε στο πρώτο παιχνίδι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μετά ο δρόμος είναι ανοικτός γιατί θα απομένουν μόνο τρία παιχνίδια σε ουδέτερα γήπεδα. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κάνουμε την υπέρβασή μας και να προχωρήσουμε μέχρι τέλους στο Europa League. Είναι κάτι που το αξίζουμε. Το οφείλουμε στους οπαδούς μας, το οφείλουμε πάνω από όλα στους εαυτούς μας».

Για την φετινή σεζόν δήλωσε: «Ήταν η καλύτερή μας χρονιά μέχρι τώρα στην ιστορία μας. Καταφέραμε και κερδίσαμε το πρωτάθλημα με διαφορά. Αλλά την ίδια στιγμή παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε πολύ μεγάλους αντιπάλους στην Ευρώπη. Το ευχαριστήθηκαν οι οπαδοί μας, εσείς οι ίδιοι, όλοι μας. Όλες οι βάσεις υπάρχουν για να το επαναλάβουμε την επόμενη χρονιά. Θα είμαστε εδώ χωρίς πολλές αλλαγές για να πάμε ακόμα καλύτερα».

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Οικογένεια”

Τέλος, για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας, επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό το πολύ ωραίο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας μας. Είμαστε μία οικογένεια. Το βλέπουμε και στα αποδυτήρια. Το βλέπουμε και εντός γηπέδου, όπως και εκτός. Είναι κάτι που θα πρέπει να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Να είστε όλοι καλά, δυνατοί, συγκεντρωμένοι και συνεχίζουμε δυναμικά».

Δείτε ακόμη:

Ο Μποχωρίδης ντύθηκε και πάλι στα πράσινα
Βαθμό ή βαθμούς με την σίγουρη πρωταθλήτρια θέλει η Ουντινέζε
Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ διέλυσε αδιάφορα ……5-3 την Τσέλσι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις