Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Σλούκας: Αποχαιρετισμός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Σλούκας: Αποχαιρετισμός!

Μπάσκετ - Σλούκας: Παρελθόν, και επίσημα, για την Φενέρ αποτελεί ο Κώστας Σλούκας. Η τούρκικη ομάδα είπε αντίο μετά από πέντε χρόνια στον Έλληνα γκάρντ

ΜπάσκετΣλούκας: Παρελθόν, και επίσημα, για την Φενέρ αποτελεί ο Κώστας Σλούκας. Η τούρκικη ομάδα είπε αντίο μετά από πέντε χρόνια στον Έλληνα γκάρντ, ο οποίος, αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να φορέσει ξανά τα “κόκκινα”! Ο ύψους 1.90 μέτρων γκάρντ κατέκτησε με την ομάδα της Πόλης μία Ευρωλίγκα, τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ. Θυμίζουμε, ο Σλούκας έφτασε στην Φενέρ το 2015 από τον Ολυμπιακό.

Στην Φενέρ ανέβασε την απόδοση του κατακόρυφα υπό της οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όμως, το τέλος ήρθε και θα πάρει ξανά τον δρόμο της επιστροφής για το Λιμάνι, αφού η τούρκικη ομάδα έπρεπε να προβεί σε μειώσεις του μπάτζετ.  Ενώ, μεγάλο ρόλο στην αποχώρηση του έπαιξε και το “διαζύγιο” της ομάδας με τον “Ζοτς”.

Μπάσκετ – Σλούκας: “Τον ευχαριστούμε”

Ο 30χρονος γκαρντ ήθελε και ο ίδιος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έχει ήδη έρθει στην Αθήνα και μένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση του ντιλ με τον Ολυμπιακό, μετά το έντονο φλερτ των δύο πλευρών. Στον Πειραιά θα βρει παλιούς γνώριμους  με τους οποίους είχαν φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης το 2012 και το 2013. Στόχος του είναι να επαναλάβουν τις παλιές επιτυχίες.

Η Φενέρ στην ανακοίνωση αποχαιρετισμού ανέφερε: «Το μονοπάτι μας χωρίστηκε με τον Κώστα Σλούκα. Θα τον θυμόμαστε ως ένα από τα σημαντικότερα μέλη της ομάδας, τον ευχαριστούμε για όσα έκανε και του ευχόμαστε επιτυχία στην επόμενη σελίδα στην καριέρα του», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Φενέρ».

Δείτε ακόμη:

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ διέλυσε αδιάφορα ……5-3 την Τσέλσι
Η Τζένοα κέρδισε τη Σαπμντόρια 2-1 εκτός έδρας και ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία
Έκανε την… έκπληξη με νέα επιστολή προς ΕΠΟ για τον τελικό ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις