Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – ΟΠΑΠ: “Βαθύτερη συνεργασία”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – ΟΠΑΠ: “Βαθύτερη συνεργασία”

ΑΕΚ - ΟΠΑΠ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Κάρας μίλησε για την συμφωνία ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

ΑΕΚ – ΟΠΑΠ: Μετά την χθεσινή τελετή για το νέο όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ -ονομάστηκε ΟΠΑΠ Arena– ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάνι Κάρας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το γήπεδο της “ένωσης”.  Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας αλλά και οι ιθύνοντες της εταιρίας. Ο κ. Κάρας για το όνομα του γηπέδου και την συνεργασία με την ΑΕΚ, είπε: «Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια ξεχωριστή συνεργασία με την ΑΕΚ. Σήμερα αυτή γίνεται βαθύτερη και αποκαλύπτουμε το νέο όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το όνομα είναι ΟΠΑΠ Arena».

Ενώ, για την συμφωνία πρόσθεσε: «Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος αρωγός του ελληνικού αθλητισμού εδώ και δεκαετίες. Η συμφωνία ονοματοδοσίας είναι η πρώτη του είδους της στην Ελλάδα και ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα των αθλητικών εταιριών».

ΑΕΚ – ΟΠΑΠ: “Από τα πιο σύγχρονα γήπεδα”

Ο κ. Κάρας το γήπεδο, λέγοντας: «Η ΟΠΑΠ Arena θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη. Ο ΟΠΑΠ και η οικογένεια της ΑΕΚ θα υλοποιήσουν κοινωνικές πρωτοβουλίες στο νέο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι η προσμονή για το γήπεδο είναι μεγάλη» και ολοκληρώνοντας, δήλωσε: «Το όνειρο της επιστροφής στη φυσική έδρα της ομάδας θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Από την πλευρά μας είμαστε υπερήφανοι για αυτό το σπουδαίο έργο και θα είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο σε λίγους μήνες».

Δείτε ακόμη:

Ο Μποχωρίδης ντύθηκε και πάλι στα πράσινα
Βαθμό ή βαθμούς με την σίγουρη πρωταθλήτρια θέλει η Ουντινέζε
Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ διέλυσε αδιάφορα ……5-3 την Τσέλσι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις