Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πρίγκιπας Τζορτζ γενέθλια: Ο γιος της Κέιτ Μίντλετον γίνεται επτά χρονών
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Τζορτζ γενέθλια: Ο γιος της Κέιτ Μίντλετον γίνεται επτά χρονών

Πρίγκιπας Τζορτζ γενέθλια: Με δύο φωτογραφίες, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας γιορτάζει τα γενέθλια του πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος σήμερα γίνεται 7 ετών.

Πρίγκιπας Τζορτζ γενέθλια: Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Τζόρτζ, ο οποίος κλείνει τα 7 του χρόνια. Ο πρίγκιπας Τζόρτζ, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013 και η μητέρα του αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες του πρίγκιπα, ώστε να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. Στις δύο νέες φωτογραφίες λοιπόν, που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Τζορτζ ποζάρει χαμογελαστός φορώντας στη μια ένα χακί μπλουζάκι με γιακά και στη δεύτερη μια μπλούζα με χρώματα παραλλαγής. «Χαρούμενα γενέθλια» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Κέιτ Μίντλετον.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι «Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge χαίρονται που μπορούν να μοιραστούν δύο νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα George, με αφορμή τα έβδομα γενέθλιά του!», έγραφε η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού. Και τις δύο φωτογραφίες τράβηξε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον, όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια με όλα της τα παιδιά. Σχολιάζοντας μάλιστα την επιλογή των ρούχων, τα βρετανικά Μέσα την χαρακτήρισαν κατάλληλη δεδομένου ότι κάποια μέρα, ο τρίτος στη διαδοχή για τον θρόνο της Αγγλίας θα κληρονομήσει τον μανδύα του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ενώ τονίζουν ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ήδη παθιασμένος με τα ελικόπτερα, όπως ο πατέρας του.

Δείτε ακόμη

Η διάσημη Βικτόρια Χίσλοπ πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα
Ένοχη για φοροδιαφυγή η Bar Refaeli
Κάνιε Γουέστ: Ξέσπασε σε κλάματα στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις