Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δούρου – γκάφα: Το tweet για τα άδεια έδρανα στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου – γκάφα: Το tweet για τα άδεια έδρανα στη Βουλή

Δούρου γκάφα: Η κ. Δούρου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Δούρου – γκάφα: Γκάφα από την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου η οποία εκτέθηκε από τους χρήστες του Twitter στην προσπάθειά της να επιτεθεί στην κυβέρνηση με ανάρτησή της στο Twitter. Η κ. Δούρου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής στην οποία θα αποφασιστεί η παραπομπή ή όχι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και στην οποία έχει κυκλώσει τα έδρανα όπου κανονικά κάθεται πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησης. Θέλοντας να καυτηριάσει το γεγονός πως τα συγκεκριμένα έδρανα ήταν άδεια κατά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, το σχόλιο που επέλεξε να συνοδεύσει την εικόνα ήταν το το εξής: “Έλλειψη κοινοβουλευτικού πολιτισμού επιδεικνύει το γεγονός ότι στον τέως ΠΘ Τσίπρα που έθεσε το καίριο σήμερα θέμα της εθνικής ενότητας που καταπατά προκλητικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απαντά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ι. Μπουγας. Ψύλλοι στα άχυρα προφανώς για τη ΝΔ”.

Ένα σφάλμα το οποίο πρώτοι εντόπισαν οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να της επισημάνουν το λάθος της: “Κατά την ενάσκηση της δικαστικής εξουσίας της Βουλής, η κυβέρνηση οφείλει να απέχει” τονίζεται στο πιο χαρακτηριστικό από τα πολλά απαντητικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, υπενθυμίζοντας παράλληλα στην κ. Δούρου υπήρξε βουλευτής, οπότε είναι μια πληροφορία που θα έπρεπε να την γνωρίζει.

Σε άλλα σχόλια, αναφέρεται πως “είναι ανεπίτρεπτο να μην γνωρίζει τα στοιχειώδη” για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ενώ σε άλλα εξίσου ειρωνικά σχόλια, τονίζεται ότι μάλλον για την ίδια κοινοβουλευτικός πολιτισμός είναι οι ανεπίτρεπτες εκφράσεις που εκστόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μάρκου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις