Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ντερμπάρα στη Γένοβα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ντερμπάρα στη Γένοβα

Serie A - προαναγγελία: Η Σαμπντόρια αδιάφορη, αλλά η Τζένοα παίζει την θέση της στην κατηγορία - Στην υποβιβασμένη Σπαλ δοκιμάζεται η Ρόμα

Serie A – προαναγγελία: Έντονη δράση στην Serie A. Η Σαμπντόρια υποδέχεται την μεγάλη της αντίπαλο Τζένοα στο «ντέρμπι ντέλλα Λαντέρνα». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στο Καμπιονάτο. Όμως, θα κυνηγήσουν τη νίκη γοήτρου απέναντι στους «ροσσομπλού». Προέρχονται από τρεις σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, η Τζένοα βρίσκεται στην 17η θέση και έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει τη νίκη, που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Σαμπντόρια για να το καταφέρει.

Η Σπαλ υποδέχεται την Ρόμα στο «Πάολο Μάτσα» σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν ήδη υποβιβαστεί  στην Serie B.  Μετά την επανέναρξη έχουν 7 ήττες και μία ισοπαλία. Απόψε, θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Ρωμαίους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 6η θέση και με νίκη σήμερα θα προσπεράσουν την Μίλαν. Προέρχονται από την ισοπαλία με την Ίντερ και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Σπαλ.

Serie A – προαναγγελία: Μόνο η Μπρέσια

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Ίντερ υποδέχεται την Φιορεντίνα σε ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για την Ιντερ που κυνηγάει τη 2η θέση.  Η Πάρμα αντιμετωπίζει την Νάπολι, η Λέτσε κοντράρεται με την Μπρέσια  και η Τορίνο αντιμετωπίζει την Βερόνα σε παιχνίδια μάλλον αδιάφορα βαθμολογικά. Μόνο η Μπρέσια που έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες παραμονής θα δώσει το κάτι παραπάνω, αν και ουσιαστικά  μάλλον δεν προλαβαίνει να σωθεί.

Δείτε ακόμη:

Ανακοίνωση-επιστολή ΚΑΙ η Περιφέρεια για τον τελικό-ανέκδοτο
Καυστική απάντηση της ΑΕΚ με επιστολή στην επιστολή του Ολυμπιακού
Τρελαίνει κόσμο ο Ολυμπιακός, κάλεσε την ΑΕΚ να παίξουν Κυριακή στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις