Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Έκλεισε θέση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Έκλεισε θέση!

Serie A - αγωνιστικό: Η Μίλαν κέρδισε τη Σασσουόλο εκτός έδρας 2-1, την άφησε εκτός Ευρώπης και εξασφάλισε ένα εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ 2020-21

Serie A – αγωνιστικό: Δεν σταματάει η Μίλαν, κέρδισε τη Σασσουόλο 2-1 και την άφησε στην 8η θέση, στερώντας της κάθε ελπίδα για μια ευρωπαϊκή έξοδο. Από την άλλη, οι ροσονέρι προσπέρασαν την Ρόμα και την Νάπολι και ανέβηκαν στην 5η θέση. Εξασφάλισαν, έτσι, μεγάλο την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ιμπραΐμοβιτς έβαλε μπροστά την Μίλαν στο 19’. Ο Καπούτο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42’. Όμως, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Σουηδό να κάνει το 1-2 στο 45+2’. Στο β μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι και έτσι οι «ροσονέρι» πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Νίκησε έστω και δύσκολα η Αταλάντα. Οι «Μπεργκαμίστι» επικράτησαν με 1-0 της Μπολόνια. Έτσι, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 2η θέση, έχοντας 74 βαθμούς. Από την άλλη, η Μπολόνια παρέμεινε στην 10η θέση. Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Δεν είχε πολλές φάσεις και οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Serie A – αγωνιστικό: Ξανά γκολ ο Μουριέλ

Στο β μέρος, η Αταλάντα ανέβασε τον ρυθμό της και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον πρώτο της σκόρερ, Λουίς Μουριέλ, στο 62’. Αυτό ήταν το 95ο γκολ των γηπεδούχων στο Καμπιονάτο. Και αυτό που τους έδωσε το θετικό αποτέλεσμα αφού ως το φινάλε τίποτε δεν άλλαξε.

Δείτε ακόμη:

Premier League: Κρίσιμα παιχνίδια για Champions League και υποβιβασμό
Η Γιουβέντους 2-1 τη Λάτσιο και αποσπάστηκε στο +8
Αγκαλιάζει Ευρώπη η Γουλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις