Τελικός Κυπέλλου – ΑΕΚ: Χαρτοπόλεμος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου – ΑΕΚ: Χαρτοπόλεμος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τελικός Κυπέλλου - ΑΕΚ: Με επιστολή της στις επιστολές του Ολυμπιακού απάντησε η Ενωση και η μάχη των …γραφείων Τύπου μαίνεται κανονικά!

21.07.2020 | 21:45

Τελικός ΚυπέλλουΑΕΚ: Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην επιστολή που της έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στην επιστολή τους καλούσαν την «ένωση» να αγωνιστεί την Κυριακή 26/7 στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ στην απάντηση της επισήμανε πως αγωνισθεί στον τελικό, ωστόσο, επισήμανε πως σέβεται την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που είναι η διοργανώτρια αρχή. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» απαντώντας στον Ολυμπιακό, έκαναν σαφές πως θα αγωνιστούν όποτε και όπου αποφασίσει η αρμόδια αρχή. Ενώ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, έμεινα έκπληκτοι  με την κίνηση των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Με έκπληξη λάβαμε, προ ολίγου, επιστολή σας με την οποία μας ρωτάτε εάν η ομάδα μας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού. Βέβαια η έκπληξή μας δεν αφορά τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αφού αυτό μας είχε ήδη γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, πριν καν μας κοινοποιηθεί, όσο στην επιλογή σας να απευθύνετε σε εμάς επιστολή για το εν λόγω θέμα. Η συναίνεση, την οποία επικαλείστε και αποφασίσατε να επιδείξετε τα τελευταία 24ωρα, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα, το οποίο χαιρετίζουμε…”.

Τελικός Κυπέλλου – ΑΕΚ: “Σεβασμός στην απόφαση της διοργανώτριας”

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ στη συνέχεια παραπέμπει στη διοργανώτρια, κάτι μάλλον λογικότερο από το …”ελάτε να παίξουμε”: …”Πραγματικά χαιρόμαστε, που επικαλείστε τον αξιακό κώδικα της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσους επιμένουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση να επιβάλλουν τα δικά τους «θέλω» κόντρα στους κανονισμούς και στις αποφάσεις των θεσμικών και αρμόδιων φορέων. Είναι αυτονόητο ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο μετέχουμε για πέμπτη διαδοχική φορά, σεβόμενοι, όπως από την αρχή κάναμε, την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία -σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει- είναι η διοργανώτρια αρχή του θεσμού”.

Δείτε ακόμη:

Premier League: Κρίσιμα παιχνίδια για Champions League και υποβιβασμό
Η Γιουβέντους 2-1 τη Λάτσιο και αποσπάστηκε στο +8
Αγκαλιάζει Ευρώπη η Γουλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό
Exit mobile version