Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Εξάποντο Ευρωπης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Εξάποντο Ευρωπης

Serie A - προαναγγελία: Η Σασσουόλο από το -8 υποδέχεται τη Μίλαν και με νίκη δίνει νέο ενδιαφέρον στη μάχη 6άδας

Serie A – προαναγγελία: Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 35ης αγωνιστικής της Serie A. Η Σασσουόλο υποδέχεται την Μίλαν στο Στάδιο Μαπέι σε ένα παιχνίδι με έντονο αμφίπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση και έχουν 8 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις, που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την επανέναρξη οι ροσονέρι, έχουν 3 νίκες, 1 ήττα και 4 ισοπαλίες. Προέρχονται από δύο ισοπαλίες και θέλουν να αντιδράσουν.

Από την άλλη, η Μίλαν βρίσκεται στην 7η θέση σε ισοβαθμία με την Νάπολι. Θέλει τη νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το restart, είναι πολύ βελτιωμένη και προέρχεται από ένα σερί δύο νικών, το οποίο και θέλει να επεκτείνει.

Serie A – προαναγγελία: Για την τιμητική 2η θέση

Η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει την Μπολόνια στο Μπέργκαμο. Το παιχνίδι έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους γηπεδούχους. Οι Μπεργκαμίστι βρίσκονται στην 3η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την Ίντερ. Προέρχονται από την ισοπαλία με την Βερόνα και θέλουν τη νίκη για να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά μπορούν, στην άτυπη κόντρα με την ομάδα του Μιλάνου και την Λάτσιο. Από την άλλη, η Μπολόνια βρίσκεται στην 10η θέση και είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά. Προέρχονται από την βαριά ήττα με 5-1 από την Μίλαν και θα επιδιώξει να αντιδράσει, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι αμφιρροπο.

Δείτε ακόμη:

Premier League: Κρίσιμα παιχνίδια για Champions League και υποβιβασμό
Η Γιουβέντους 2-1 τη Λάτσιο και αποσπάστηκε στο +8
Αγκαλιάζει Ευρώπη η Γουλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις