Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Δευτέρα 20/7

PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Δευτέρα 20/7

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 20/7.

20.07.2020 | 09:37

Ζώδια σήμερα: Κριός

Σήμερα έχουμε την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, για αυτό και θα πρέπει να είσαι υπομονετική και ψύχραιμη. Απόφυγε τις εντάσεις και μην προκαλείς καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στα εργασιακά και απόφυγε τα νέα ξεκινήματα. Ουδέτερες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σου εξασφαλίσουν την ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ξεκαθάρισμα στις σκέψεις, τα συναισθήματα αλλά και στα συρτάρια σου θα σε βοηθούσε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να ρισκάρεις τις σταθερές σου ισορροπίες, για αυτό αρκέσου σε αυτά που έχεις εξασφαλίσει μέχρι σήμερα στον εαυτό σου. Δύσκολες καταστάσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις στα εργασιακά χρειάζονται ψυχραιμία. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου και μάλιστα όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Εσύ που είσαι μόνη, μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Απόφυγε τις εντάσεις σήμερα που σου δημιουργούν οι καθυστερήσεις κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Καλύτερα μην εκφράσεις τις απόψεις σου και απλά άκου αυτά που έχουν να σου πούνε. Πού ξέρεις μπορεί και να μάθεις χρήσιμες πληροφορίες. Τις στιγμές που θα βρεθείς με τον ερωτικό σύντροφό σου απέβαλε από το μυαλό σου δυσάρεστες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και το ενδιαφέρον συγκεκριμένου προσώπου σου ανεβάζει τη διάθεση.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και θα πρέπει να εστιάσεις ο ενδιαφέρον σου στα προσωπικά θέματα σου, καθώς και στην εικόνα σου προς τα έξω. Λάθη του παρελθόντος πιθανά να επανέλθουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Δες το και αντιμετώπισέ το σαν μια καλή ευκαιρία για να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Η παρορμητικότητά σου ίσως και να πληγώσει τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό συγκρατήσου. Εσύ που είσαι μόνη, περασμένα ξεχασμένα μην τα επαναφέρεις και πληγώνεσαι άδικα.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Θέσε νέους στόχους και μην σκέφτεσαι τα λάθη του παρελθόντος, μιας η τάση της αναπόλησης ενισχύεται με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Αντιμετώπισε τη μέρα σου στα εργασιακά με ψυχραιμία και επικεντρώσου αυστηρά στις δικές σου υποχρεώσεις. Η συντροφιά του αγαπημένου μπορεί να σε χαλαρώσει αρκεί κι εσύ να μην ξύνεις τα νύχια σου. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε το σεντούκι των αναμνήσεων και κοίτα μπροστά.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η τάση σου να αναλύεις τα πάντα ως και την παραμικρή λεπτομέρεια σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και εντάσεις που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και διατήρησε το καλό σου το προφίλ. Εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν αντιπάθειες στο πρόσωπό σου, κάτι που δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά σου. Μην κάνεις δηλώσεις και μην παίρνεις αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πέρνα τη μέρα σου ευχάριστα επινοώντας νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Κάποιες απογοητεύσεις σήμερα είναι παροδικές και δεν υπάρχει λόγος να δίνεις εκτάσεις. Περιόρισε τις υποχρεώσεις σου στις εντελώς απαραίτητες και βρες χρόνο για ξεκούραση σωματική και ψυχική. Κράτα το στόμα σου κλειστό στα εργασιακά. Κράτα για τον εαυτό σου τις ιδέες και τους στόχους σου. Μην μονοπωλείς το ενδιαφέρον το ερωτικού σου συντρόφου, μιας και εκείνος έχει τα δικά του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ μπορεί να κρατήσει ακμαία την ψυχολογία σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Ανατροπές και απρόσμενα γεγονότα φαίνεται να προκαλεί η πραγματοποίηση της σημερινής νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Παρόλο που βγαίνεις εκτός προγράμματος μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά μιας και έχεις την τάση να ξεχνάς σημαντικές υποχρεώσεις σου. Μην ξεσπάς την έντασή σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον αδικείς. Εσύ που είσαι μόνη, μετάτρεψε τη μέρα σου σε ευχάριστη επικοινωνώντας ουσιαστικά με φίλους.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η νέα Σελήνη σήμερα φαίνεται να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, μιας και καλείσαι να αντιμετωπίσεις για μια ακόμα φορά μόνη σου όλες τις υποχρεώσεις σου. Η πίεση στα εργασιακά είναι έντονη και οι καθυστερήσεις δυσκολεύουν λίγο περισσότερο την κατάσταση. Επιστράτευσε την υπομονή σου και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς και οι συζητήσεις χρειάζονται προσοχή. Μπορεί να παρεκτραπούν για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα και φρόντισε τον εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου έχουν την τάση να αυξάνονται για αυτό και θα πρέπει να βρεις τρόπους να διατηρήσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου. Συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους και τα όνειρά σου. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων στα εργασιακά και μάθε να λαμβάνεις υπόψη σου τις συμβουλές και τις εμπειρίες των άλλων. Ο ερωτικός σύντροφός σου αναλαμβάνει να σου ανεβάσει τη διάθεση και το καταφέρνει. Εσύ που είσαι μόνη, μην βυθίζεσαι σε σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Νιώθεις αρκετά κουρασμένη και έχεις την ανάγκη απόδρασης από την καθημερινότητα, τη ρουτίνα αλλά και τις υποχρεώσεις. Διαμόρφωσε έτσι το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Μείωσε την αντιδραστικότητά σου στα εργασιακά και απόφυγε αντιπαραθέσεις. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από αδιάκριτα βλέμματα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο κάτι ενδιαφέρον σου διαφεύγει.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη και μην προσπαθείς να κατευθύνεις τις καταστάσεις και εξελίξεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην επιβαρύνεις την ψυχολογία και τις αντοχές σου. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα στα εργασιακά και κατάστρωσε τις στρατηγικές σου. Η νέα Σελήνη εστιάζει το ενδιαφέρον σου στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να είσαι όμως αντικειμενική και δίκαιη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επίτρεψε και δώσε την ευκαιρία να σε πλησιάσουν νέα άτομα.

Πηγή: Tlife

Exit mobile version