Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – βία: Και ξαφνικά… γιάφκα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – βία: Και ξαφνικά… γιάφκα!

Ποδόσφαιρο - βία: Εν μέσω παλινωδίας και αστειοτήτων που οδήγησαν στην αναβολή του Τελικού Κυπέλλου η Αστυνομία βρήκε οπλοστάσιο στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Ποδόσφαιροβία: Πολεμοφόδια εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 18 βόμβες Μολότοφ και 12 στυλιάρια με μήκος περίπου ενός μέτρου. Θυμίζουμε, η αστυνομία είχε κάνει γνωστή την αντίθεση της στην διεξαγωγή του τελικού στην Ριζούπολη, αφού επισήμανε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Και …όλως τυχαίως σήμερα βρέθηκε… οπλοστάσιο κοντά στη φυσική έδρα της ΑΕΚ.

Οι 7 βόμβες μολότοφ βρέθηκαν κρυμμένες κάτω από χόρτα, στον χώρο έξω από την εξωτερική περίφραξη του εργοταξίου του γηπέδου της «ένωσης». Ενώ, οι άλλες 11 ήταν προσεχτικά κρυμμένες σε κλαδιά και φύλλα δέντρων μέσα σε φρεάτια του άλσους, κοντά στο γήπεδο της ομάδας. Τα ευρήματα θα δοθούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να εξετασθούν.

Ποδόσφαιρο – βία: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, (18) αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί (Α.Ε.Μ.), τύπου βόμβας μολότοφ και (12) ξύλινα στυλιάρια, μήκους περίπου ενός μέτρου

Ειδικότερα, οι επτά (7) εκ των ανωτέρω Α.Ε.Μ. ανευρέθηκαν κρυμμένοι κάτω από χόρτα σε χώρο που εφάπτεται της εξωτερικής περίφραξης του εργοταξίου του γηπέδου της Α.Ε.Κ. και εξωτερικά αυτής, οι δε υπόλοιποι ένδεκα (11) ήταν επιμελώς κρυμμένοι κάτω από κλαδιά και φύλλα δέντρων εντός δύο φρεατίων σε χώρο του άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας σε κοντινή απόσταση από την εξωτερική περίφραξη του εργοταξίου.

Τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποστέλλονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής”.

Είτε με κόσμο, είτε με άδειες εξέδρες, στην Ελλάδα δεν υπάρχει ικανότητα διεξαγωγής ενός τελικού!

Δείτε ακόμη:

Η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια τελικού στην Αττική!
Η Γιουβέντους με νίκη επί της Λάτσιο κλείνει οριστικά την κουβέντα για τίτλο
Γουλβς και Σέφιλντ παίζουν τις τελευταίες τους ελπίδες για Ευρώπη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις