Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Κίνα: Αναβάλλεται οριστικά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Κίνα: Αναβάλλεται οριστικά

Φόρμουλα 1 - Κίνα: Υπάρχουν αμυδρές ελπίδες λένε τα ρεπορτάζ, έχουν ήδη αποδεχτεί την διαφαινόμενη οριστική ακύρωση οι χορηγοί

Φόρμουλα 1Κίνα: Προς οριστική αναβολή οδεύει το Γκραν Πρι της Κίνας. Ο αγώνας είχε αναβληθεί τον Φεβρουάριο, ελέω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όμως, όλα δείχνουν πως τελικά θα υπάρξει οριστική αναβολή του. Νωρίτερα μέσα στον μήνα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της χώρας έκανε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική δραστηριότητα, πλην των δοκιμών για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022, που θα διεξαχθούν στο Πεκίνο. Θυμίζουμε το Γκραν Πρι στην πίστα της Σαγκάης ήταν προγραμματισμένο για τις 19 Απριλίου, ωστόσο, δεν έχει προγραμματιστεί για κάποια άλλη ημερομηνία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «racefans.not» υπάρχει ακόμα κάποια πιθανότητα να πάρει άδεια από την κυβέρνηση της Κίνας. Παρόλα αυτά, η Juss Event που προωθεί τον αγώνα έχει ήδη αποδεχθεί πως δεν θα διεξαχθεί αγώνας. Ενώ, έχουν ήδη ακυρωθεί τα Γκραν Πριν της Αυστραλίας, της Σιγκαπούρης, του Μονακό, της Ολλανδίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Γαλλίας αλλά και της Ιαπωνίας λόγω της πανδημίας, που ξεκίνησε από την πόλη Γουχάν της Κίνας. Η οποία βρίσκεται 700 χιλιόμετρα μακριά από την Σανγκάη.

Φόρμουλα 1 – Κίνα: Στόχος τα 15-18 γκραν πρι

Μέχρι στιγμής η Φόρμουλα 1 έχει διεξάγει 3 από του 10 αγώνες, που έχει ανακοινώσει στο αναδιοργανωμένο της πρόγραμμα. Μένει να δούμε ποια Γκραν Πρι θα πραγματοποιηθούν μετά από αυτό της Ρωσίας. Σκοπός της είναι να διεξαχθούν 15 με 18 αγώνες αυτή την χρονιά, ενώ θέλουν να πραγματοποιηθούν 2 αγώνες στην Μέση Ανατολή τον Δεκέμβρη.

Δείτε ακόμη:

Η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια τελικού στην Αττική!
Η Γιουβέντους με νίκη επί της Λάτσιο κλείνει οριστικά την κουβέντα για τίτλο
Γουλβς και Σέφιλντ παίζουν τις τελευταίες τους ελπίδες για Ευρώπη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις