Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζέραρντ Μπάτλερ – Σοφία Χαρμαντά: Οι φωτογραφίες που “ανέβασε” ο Χάρης Σιανίδης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέραρντ Μπάτλερ – Σοφία Χαρμαντά: Οι φωτογραφίες που “ανέβασε” ο Χάρης Σιανίδης

Τζέραρντ Μπάτλερ - Σοφία Χαρμαντά: Ο Τζέραρντ Μπάτλερ εδώ και λίγο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Σοφίας Χαρμαντά.

Τζέραρντ Μπάτλερ – Σοφία Χαρμαντά: O Τζέραρντ Μπάτλερ και η Σοφία Χαρμαντά, όπως όλα δείχνουν, είναι ξανά μαζί κι ευτυχισμένοι. Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε μέσα στο 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ τα ξαναβρήκε για ένα σύντομο διάστημα, με την πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν, με την οποία ήταν μαζί από το 2014 έως το 2016. Η σχέση της Σοφίας Χαρμαντά με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, όμως, είχε πολύ δυνατά στοιχεία, κι έτσι, μετά από λίγους μήνες, ο 50χρονος αστέρας χώρισε τη Μόργκαν και επέστρεψε στην αγκαλιά της Σοφίας.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές του στη Νίκαια της Γαλλίας και, μάλιστα, εκεί τους επισκέφτηκε ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος δημοσίευσε στα instastories του δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες που έβγαλε τον γοητευτικό ηθοποιό με την μελαχρινή καλλονή, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την φιλοξενία.

Στο ένα στιγμιότυπο ο Τζέραρντ Μπάτλερ βρίσκεται ξαπλωμένος στην αγκαλιά της Σοφίας Χαρμαντά, η οποία του χαϊδεύει τα μαλλιά.Σε ένα άλλο οι δυο τους απολαμβάνουν τη θάλασσα, κάνοντας jet ski.

Σοφία Χαρμαντά

Η Σοφία Χαρμαντά είναι μια κοπέλα που δειλά – δειλά έχει ανοίξει τα φτερά της και έχει πετάξει για μια μεγάλη πορεία στο χώρο του μόντελινγκ. Όμως παλαιότερα είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι τα δυνατά σημεία της είναι τα χείλη και τα οπίσθιά της. Η 20χρονη γλυκιά φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ μπήκε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ, κερδίζοντας τις όλες τις εντυπώσεις με τις σωματικές της αναλογίες αλλά και με τον χαρακτήρα της.

Πρόκειται για μοντέλο με σημαντική πορεία στον χώρο, ενώ έχει εμφανιστεί ως guest σε εκπομπές, όπως οι «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», «Blind taste» και στο «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι για πολλές κοπέλες έχουμε γράψει για το σώμα τους και ειδικά για τους γλουτούς, αλλά της Σοφία Χαρμαντά δεν το κορμί δεν σηκώνει καμία μα καμία αμφισβήτηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις