Μαρίνα Πατούλη γιορτή: To φαντασμαγορικό πάρτι με τα δεκάδες πυροτεχνήματα

LIFESTYLE

Μαρίνα Πατούλη γιορτή: To φαντασμαγορικό πάρτι με τα δεκάδες πυροτεχνήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαρίνα Πατούλη γιορτή: Για την περίσταση είχε κληθεί φωτογράφος προκειμένου να απαθανατίσει το ζευγάρι και τους καλεσμένους του.

19.07.2020 | 18:32

Μαρίνα Πατούλη γιορτή: Πυροτεχνήματα, καλοί φίλοι και συνεργάτες κι ένα σκηνικό που θύμιζε… Πρωτοχρονιά! Η Μαρίνα Πατούλη γιόρτασε χθες το βράδυ την ονομαστική της εορτή σε παραλιακό κέντρο. Η ατμόσφαιρα στο πάρτι της συζύγου του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ήταν φαντασμαγορική. Η εορτάζουσα έκλεισε ένα τμήμα του παραλιακού μαγαζιού Reef Athens Riviera στο 35ο χλμ. της Αθηνών – Σουνίου, το οποίο επισκέπτεται τακτικά η ίδια με τον σύζυγό της.

Για την περίσταση είχε κληθεί φωτογράφος προκειμένου να απαθανατίσει το ζευγάρι και τους καλεσμένους του.Το βίντεο με το ζευγάρι να ποζάρει με φόντο τα πυροτεχνήματα ανέβασε συνεργάτιδα του Γιώργου Πατούλη στη Περιφέρεια αποσπώντας αμέτρητα likes.

Το ποστ της Μαρίνας Πατούλη

Μέσα από τα social media της, η ίδια πάντως κοινοποίησε το καθιερωμένο προσκύνημα μαζί με τον  σύζύγό της στον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Κορωπίου  που γιόρταζε. «Όπως κάθε χρόνο εκπλήρωσαμε το ιερό τάμα στη Μεγαλομάρτυρα Αγ. Μαρίνα. Εύχομαι ολόψυχα χρονια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες !!Οι αμετρητες ευχές σας πλημμύρισαν την καρδιά μου συγκίνηση και αγάπη !!!» ανέφερε στην ανάρτησή της.

Exit mobile version