Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Θέαμα για 45’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Θέαμα για 45’

Σούπερ Λιγκ - πλέι οφ: Με όλα τα γκολ σε 42’ ΠΑΟ και ΟΦΗ χόρτασαν θέαμα όσους παρακολούθησαν το τελευταιο φετινό ματς

Σούπερ Λιγκπλέι οφ: Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την χρονιά ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» επικράτησε με 3-2 απέναντι στον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν θεαματικό ποδόσφαιρο και πέτυχαν 5 γκολ. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Δώνη μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Ενώ, ο ΟΦΗ έπεσε μαχόμενος, κυνηγώντας την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ.  Στο πρώτο ημίχρονο τα γκολ μπήκαν βροχή.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 27’, με τον Μπέκ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, ισοφαρίζοντας στο 29’ με τον Φιγκεϊρέδο. Ο Μακέντα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1, στο 35’. Ο ΟΦΗ δεν πτοήθηκε ισοφαρίζοντας για δεύτερη φορά, με τον Βαζ στο 38’. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε το τελικό 3-2 στο 42’.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στο β΄ ημίχρονο

Στο β μέρος, οι δύο ομάδες δεν έριξαν τον ρυθμό τους και συνέχισαν το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ άρχισε να απειλεί τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 96’, όμως ο Ξενόπουλος κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό με την απόκρουση του (αυτό ήταν το δεύτερο στους τελευταίους δύο αγώνες). Έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη και έκλεισαν την σεζόν με θετικό πρόσημο.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπέκ (27’), Φιγκεϊρέδο (29’), Μακέντα (35’), Βαζ (38’), Χατζηγιοβάνης (42’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Σάββας (Σερρών) Διπλάρης (Καρδίτσας), VAR: Σέζος (Κιλκίς)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Ξενόπουλος, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης (Αλεξανδρόπουλος 46’), Σερπέζης (Κολοβός 57’), Ζαγαρίτης, Μπουζούκης, Μπεκ (Τζαβίδας 76’), Μακέντα.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Γουόλι, Μπράουν, Ζοάο (Βαφέας 61’), Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Νέιρα, Βαζ (Κοροβέσης 66’), Ναμπί (Μίγγος 78’), Νοικοκυράκης, (Σουρνάκης 78’), Φιγκεϊρέδο.

Δείτε ακόμη:

Δεν κέρδισε και έπεσε ο Πανιώνιος
Για 90ή φορά στην καριέρα του ξεκινάει πρώτος στο grid
Βολική ισοπαλία για ΑΕΛ και Ξάνθη σε συνάρτηση με το “Χ” Πανιωνίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις