Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Άσφαιρος δεύτερος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Άσφαιρος δεύτερος

Σούπερ Λιγκ - πλέι οφ: Στη 2η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ ο δικέφαλος του βορρα - Αποδοκιμασίες, νεύρα και κόκκινη στον Βιερίνια

Σούπερ Λιγκπλέι οφ: Ραντεβού με τα αστέρια ο ΠΑΟΚ, έστω και δύσκολα. Ο «δικέφαλος του βορρά» έμεινε ισόπαλος στο 0-0 με τον αποδεκατισμένο Άρη. Οι γηπεδούχοι, που ήθελαν ένα βαθμό για να σιγουρέψουν τη 2η θέση και τον πήραν έστω και δύσκολα. Ξεκίνησαν το παιχνίδι έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και απειλώντας την εστία του Άρη.

Παραλίγο να πετύχουν γκολ, ωστόσο, ο Μπίσεσβαρ σημάδεψε το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν σωστά την πίεση του ΠΑΟΚ και προσπάθησαν να απειλήσουν στην κόντρα επίθεση. Έτσι, ο Άρης κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στο β΄ ημίχρονο

Στο β μέρος, ο δικέφαλος συνέχισε να έχει το πάνω χέρι έναντι του Άρη. Όμως, οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν άσκοπα την μπάλα χωρίς να απειλούν τους «κιτρινόμαυρους». Οι οποίοι ήταν ψυχωμένοι και στάθηκαν στο ύψος τους με τις λίγες δυνάμεις που είχαν. Οι παίχτες του ΠΑΟΚ ήταν φανερά εκνευρισμένοι με την εξέλιξη του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Βιεϊρίνια να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βιεϊρίνια (95’)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουρπέν (Γαλλία), Ντανός (Γαλλία), Γκριγκόρε (Γαλλία), VAR: Λετεσιέ (Γαλλία)

ΠΑΟΚ (Α. Φερέϊρα): Πασχαλάκης, Μιχάι (Στοχ 78’), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί (Εσίτι 71’), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο (Βιεϊρίνια 77’), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (Ακπομ 71’), Τζόλης (Λημνιός 64’), Σφιντέρσκι

Άρης (Μ. Ενινγκ): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σόουζα, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος (Τσαγκαλίδης 95’)

Δείτε ακόμη:

Δεν κέρδισε και έπεσε ο Πανιώνιος
Για 90ή φορά στην καριέρα του ξεκινάει πρώτος στο grid
Βολική ισοπαλία για ΑΕΛ και Ξάνθη σε συνάρτηση με το “Χ” Πανιωνίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις