Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – προαναγγελία: Κλειδώνει ο τελικός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – προαναγγελία: Κλειδώνει ο τελικός

Αγγλία - προαναγγελία: Ρέστα Ευρώπης η Τότεναμ, ολα για την 4άδα η Λέστερ - Τελευταιο χαρτί της Μπόρνμουθ για σωτηρία κόντρα στη Σάουθαμπτον

Αγγλία – προαναγγελία: Με το βλέμμα στον τελικό και “τρόπαιο” ένα εισιτήριο φιναλίστ σε αυτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Τσέλσι στον δεύτερο ημιτελικό του FA Cup. Η Άρσεναλ ήδη περιμένει στο Ουέμπλεϊ και σήμερα θα μάθει τον αντίπαλό της. Η Μάντσεστερ είναι αρκετά φορμαρισμένη και μετά το restart δεν έχει ηττηθεί. Απέκλεισε τη Νόριτς στον προημιτελικό και καλείται να κάνει το ίδιο με τους Λονδρέζους για να φτάσει στον πολυπόθητο τελικό. Από την άλλη, η Τσέλσι μετά την επανέναρξη έχει μόνο δύο ήττες. Προέρχεται από τη νίκη με τη Νόριτς και φιλοδοξεί να κερδίσει και σήμερα. Στον προημιτελικό πέρασε το εμπόδιο της Λέστερ.

Στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχεται την Λέστερ σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση και με νίκη θα προσπεράσουν τη Γούλβς για να ανέβουν στις θέσεις του Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχονται από ένα σερί δύο νικών και θέλουν να το επεκτείνουν. Από την άλλη, η Λέστερ βρίσκεται στην 4η θέση και χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από την Γιουνάιτεντ και να προσπεράσει την Τσέλσι στη μάχη της τετράδας. Προέρχεται από τη νίκη με την Σέφιλντ και μόνο ένα νικηφόρο σερί θα την εξασφαλίσει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγγλία – προαναγγελία: Ρέστα σωτηρίας

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπόρνμουθ θα αντιμετωπίσει την Σαουθάμπτον στο Ντιν Κορτ, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος μόνο με νίκη θα ελπίζει σε αποφυγη του υποβιβασμού και οι “αγιοι” είναι αδιάφοροι.

Δείτε ακόμη:

Δεν κέρδισε και έπεσε ο Πανιώνιος
Για 90ή φορά στην καριέρα του ξεκινάει πρώτος στο grid
Βολική ισοπαλία για ΑΕΛ και Ξάνθη σε συνάρτηση με το “Χ” Πανιωνίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις