Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 18/7
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 18/7

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα 18 Ιουλίου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Οι επικοινωνιακές δεξιότητες αναπτύσσονται και έτσι μπορείς να απολαύσεις μια συνομιλία, μελέτη ή ένα προσωπικό ενδιαφέρον που βοηθά στην ολοκλήρωση και κάλυψη μιας εμπειρίας. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα σπιτιού και οικογένειας μιας και σήμερα περνά η Σελήνη στο ζώδιο ου Καρκίνου. Απόφυγε βεβιασμένες ενέργειες και αποφάσεις στα εργασιακά. Πρόσθεσε άρωμα πάθους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόλαυσε το φλερτ και τη μέρα σου, εσύ που είσαι μόνη.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Τα χρήματα σήμερα και η άνεση – ασφάλεια είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου, καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον βόρειο κόμβο στον τομέα των πόρων, των χρημάτων και των αξιών σου. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις και δραστηριότητες δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου. Είσαι αφοσιωμένη στις εργασιακές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις και η ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους λειτουργεί βοηθητικά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να σου εμπνέει πλέον ασφάλεια για αυτό και του ανοίγεις την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, το αποψινό Σαββατόβραδο έχει ενδιαφέρον.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Στο πρώτο μισό της ημέρας οι περιστάσεις φαίνεται να σε ενθαρρύνουν να εξερευνήσεις, να αναπτύξεις και να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου. Εκφράζεσαι με νέους συναρπαστικούς και θετικούς τρόπους. Μαθαίνεις να ξεπερνάς τους φόβους σου και να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Είσαι ενθουσιασμένη στα επαγγελματικά και αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά. Πρόσθεσε μαγεία στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να καταπολεμήσεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα και μην χαρίζεσαι.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Οι πρωινές ενέργειες σε ενθαρρύνουν να δώσεις τη δέουσα προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου, την ψυχική σου υγεία και τις πνευματικές σου ανάγκες. Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και η επικέντρωσή σου στα εργασιακά είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Πρέπει και επιβάλλεται να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάποιες συζητήσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Στο πρώτο μισό της ημέρας αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να συνδεθείς με τους άλλους. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ψυχής σου σήμερα όπου ο Ερμής και ο Ήλιος τραβούν το ενδιαφέρον σου σε διακοπές, ανάπαυση και ιδιωτικότητα. Μπορείς να ολοκληρώσεις πολλά σχέδιά σου στα εργασιακά πίσω από τα παρασκήνια ή να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Πρόσθεσε διασκέδαση και απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και το παιχνίδι του έρωτα.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Σήμερα εστιάζεσαι στην επίτευξη μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής σου ζωής και των ευθυνών σου προς τον έξω κόσμο. Οι δεσμεύσεις για ένα φίλο, ένα δίκτυο ή μια ομάδα βρίσκονται στο επίκεντρο όμως μπορούν να συγκρουστούν με τις πιο προσωπικές σου ανησυχίες. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και θεραπευτικά. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι αποζητούν τη συντροφιά σου και γεμίζουν ενδιαφέρον τη βραδιά σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Οι ενέργειες στο πρώτο μισό της ημέρας τείνουν να σε ενθαρρύνουν να φτάσεις πέρα από τα συνηθισμένα όρια ή τις ρουτίνες σου. Προσπαθείς να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να καλλιεργήσεις το μυαλό και το πνεύμα σου. Η προσέγγισή σου στους εργασιακούς στόχους σου είναι πιο οργανωμένη και εποικοδομητική. Ακολούθησε σήμερα το πρόγραμμα του ερωτικού σου συντρόφου αδιαμαρτύρητα. Εσύ που είσαι μόνη, τα τηλέφωνα και οι ειδήσεις ενδεχομένως και μια προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου φτιάχνουν τη μέρα.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Στο πρώτο μισό της ημέρας δίνεις προτεραιότητα στις συναισθηματικές και πνευματικές σου ανάγκες. Είσαι σε καλή κατάσταση για να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στα εργασιακά και να κάνεις πιο συγκεκριμένους τους στόχους σου. Έχεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μάθηση και την ανταλλαγή ιδεών. Οι διαφορές απόψεων με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν χρειάζεται να καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Οι μετακινήσεις στο πρώτο μισό της ημέρας τείνουν να σου υπενθυμίζουν τις ευθύνες και υποχρεώσεις σου. Το να ξεπεράσεις τις κακές συνήθειές σου και να κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου μπορεί αν είναι θετικό και αποτελεσματικό. Όσον αφορά στα χρήματα και τις επιχειρήσεις σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις. Συμβιβάσου με κάποιες καταστάσεις και απόψεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά σου περνά με φίλους και έντονο φλερτ.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα σε ευαισθητοποιεί στις σχέσεις και στους τομείς της ζωής σου που δεν έχουν ισορροπήσει. Μπορεί να πηγαίνεις μπρος πίσω για το αν θέλεις να είσαι κοντά σε κάποιον ή να απολαύσεις την ανεξαρτησία σου. Είσαι σε καλή κατάσταση και φόρμα για να αναπτύξεις συνεργασίες και εργασιακές σχέσεις. Μικρές διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν είναι ικανές να χαλάσουν την ερωτική ατμόσφαιρα που επικρατεί. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την ανεξαρτησία σου και το φλερτ.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Οι σημερινές επιρροές εφιστούν την προσοχή σου στη δουλειά και τα καθήκοντα, όμως μην ξεχνάς ότι χρειάζεσαι και ένα διάλειμμα. Θα μπορούσε επίσης να αισθανθείς μια ισχυρή επιθυμία να καλλιεργήσεις τα ταλέντα σου στα εργασιακά και να προχωρήσεις τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Ελάφρυνε λίγο το κλίμα και την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετό ενδιαφέρον έχει η αποψινή βραδιά από την άποψη νέων γνωριμιών.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Μια πιο αφοσιωμένη προσέγγιση σε δημιουργικά έργα, ερωτικές σχέσεις, παιδιά και χόμπι θα σε ωφελήσει πολύ. Οι απότομες ενέργειες όμως μπορούν να σε οδηγήσουν σε απογοήτευση ή και σύγχυση, για αυτό και θα πρέπει να μοιράσεις και το χρόνο σου σωστά και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Χρωμάτισε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και άσε τη φαντασία σου να δημιουργήσει. Εσύ που είσαι μόνη απόλαυσε τη βραδιά και φρόντισε να περάσεις όμορφα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις