Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά επέτειος: Τα τρυφερά λόγια του μοντέλου στον αγαπημένο της
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά επέτειος: Τα τρυφερά λόγια του μοντέλου στον αγαπημένο της

Βίκυ Καγιά επέτειος: Έξι χρόνια παντρεμένοι κλείνουν σήμερα η Βίκυ Καγιά και ο Ηλιάς Κρασσάς και το όμορφο μοντέλο θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύζυγο μέσω instagram.

Βίκυ Καγιά επέτειος: Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο είχε παντρευτεί με μυστικό γάμο στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, στις 18 Ιουλίου 2014, σήμερα έχει επέτειο.

Έτσι λοιπόν η όμορφη κριτής του GNTM έσπευσε να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύζυγο μέσω των social media αναρτώντας μια πολύ ωραία φωτογραφία από τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, λίγο μετά την τελετή. «Παρίσι 18/7/2014. Χαρούμενη επέτειο άντρα της ζωής μου, Ηλία Κρασσά. Ο χρόνος τρέχει όταν είσαι ερωτευμένος», ήταν τα λόγια της Βίκυς Καγιάς.

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το νέο GNTM

Η Βίκυ Καγιά μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του “Καλοκαίρι Not” και μίλησε μεταξύ άλλων για την έναρξη των γυρισμάτων, την προσθήκη του Γιώργου Καράβα, καθώς και για την σχέση της με την Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως “έχουν προχωρήσει τα γυρίσματα στο GNTM και είναι θέμα χρόνου να μπουν τα παιδιά στο σπίτι”.

“Το νέο GNTM θα έχει πολύ ωραία αγόρια και κορίτσια. Τα πρώτα γυρίσματα πήγαν πάρα πολύ καλά, ενώ ο Γιώργος Καράβας ενσωματώθηκε κατευθείαν στην ομάδα. Είναι η δουλειά του χρόνια τώρα. Τον ξέρω χρόνια τον Γιώργο, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και το έκανε κατευθείαν σαν να το έκανε πάντα” πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά. Τέλος, η Βίκυ Καγιά μίλησε για τη σχέση της με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί τονίζοντας: “Ηταν διευθύντρια στη σχολή μου, την ξέρω 25 χρόνια, δεν την γνώρισα στο ριάλιτι.”

Δείτε ακόμη

MasterChef: Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Σταυρή Γεωργίου (pic)
Αντώνης Ρέμος: Η οικονομική κρίση είναι χειρότερη από την υγειονομική
Πλάνταξε στο κλάμα η Ιωάννα Μαλέσκου – “Πονάει το μέσα μου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις