Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέφανος Τσιτσιπάς Μύκονος: Αποφόρτιση στο νησί των Ανέμων
LIFESTYLE

Στέφανος Τσιτσιπάς Μύκονος: Αποφόρτιση στο νησί των Ανέμων

Στιγμές αποφόρτισης για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην Μύκονο μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

Στέφανος Τσιτσιπάς Μύκονος: Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο νεαρός τενίστας όπου ήταν σε απόσταση αναπνοής… από τη νίκη του στον τελικό του τουρνουά τένις UTS, που διεξήχθη στην Mouratoglou Tennis Academy, που βρίσκεται στην γαλλική Ριβιέρα, επέστρεψε στην Ελλάδα και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί του Αιγαίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Μύκονο ως φιλοξενούμενος σε βίλα μαζί με την σύντροφο του, Χριστίνα ενώ μαζί τους βρίσκονται και φιλικά τους πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο επιχειρηματίας, Κώστας Μαστοράκης. Η παρέα του διάσημου τενίστα επισκέφτηκε γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο απόλαυσε την περίφημη αστακομακαρονάδα του Μάσιμο κι άλλους εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες. Ο νεαρός τενίστας έχει προγραμματίσει να μείνει στη Μύκονο μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου να αποφορτιστεί από το δύσκολο πρόγραμμα που είχε.

Η βόλτα με τον Γιάννη Μανιάτη

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επισκέφθηκε μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου, Γιάννη Μανιάτη, γνωστή παραλία της Ψαρρού. Οι δύο φίλοι έκαναν τις βουτιές τους και παράλληλα έβγαλαν και μια αναμνηστική selfie με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, για να θυμούνται την εξόρμηση τους. Να αναφέρουμε επίσης πως οι δύο άνδρες δεν πέρασαν απαρατήρητοι τόσο από τους λουόμενους όσο και από τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί.

Δείτε ακόμη

Η Μπέλλα “έφαγε”… τα μούτρα της
MasterChef: Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Σταυρή Γεωργίου (pic)
Αντώνης Ρέμος: Η οικονομική κρίση είναι χειρότερη από την υγειονομική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις