Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Dooms Day!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Dooms Day!

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Εναν βαθμό θέλει ο Παναιτωλικός για να σωθεί άμεσα - Με νίκη εξασφαλίζει ουλάχιστον το μπαράζ η Ξάνθη - Συνδυασμό αποτελεσμάτων προσδοκά ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Ωρα κρίσης στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ. Η Λάρισα υποδέχεται την Ξάνθη στο  AEL FC Arena. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση των πλέι άουτ και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Προέρχονται από δύο ισοπαλίες και θέλουν τη νίκη σήμερα για να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά. Η Ξάνθη βρίσκεται στην προτελευταία θέση και θέλει τη νίκη σήμερα για να παραμείνει στην κατηγορία. Ενώ, σε περίπτωση που ηττηθεί ο Πανιώνιος της αρκεί και η ισοπαλία. Προέρχεται από την ήττα με τον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος για την Ακριτική ομάδα.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο Περιστέρι.  Οι Περιστεριώτες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αφού βρίσκονται στην 2η θέση των πλέι άουτ. Προέρχονται από την νίκη με τον Βόλο και θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν με νίκη. Από την άλλη, ο Πανιώνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα είναι η τελευταία του ευκαιρία για παραμονή στην Σούπερ Λιγκ. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα από την Ξάνθη ή σε περίπτωση ήττας των Ακριτών τους αρκεί και η ισοπαλία. Προέρχονται από ήττα με τον Παναιτωλικό  και η νίκη είναι ζωτικής σημασίας σήμερα.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Εναν βαθμό ο Παναιτωλικός

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Λαμία, στο Θεώδορος Κολοκοτρώνης και ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο στο Αγρίνιο. Κι αν το πρώτο είναι παντελώς αδιάφορο, στο δεύτερο οι Αγρινιώτες αρκεί να πάρουν έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την αποφυγή του μπαράζ και να σωθεί άμεσα.

Δείτε ακόμη:

Ο Καρέρα ζητάει δύο νίκες από τους παίκτες του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο
Η Γουέστ Χαμ 3-1 τη Γουότφορντ, μόνο αν αυτοκτονήσει πέφτει
Σε δημόσια διαβούλευση η “νέα Τούμπα” Δευτέρα ή Τρίτη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις