Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – προαναγγελία: Ημιτελικά part 1
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – προαναγγελία: Ημιτελικά part 1

Αγγλία - προαναγγελία: Αρσεναλ και Σίτι στον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό κυπέλλου - Τελευταία ευκαιρία Ευρώπης για την Μπέρνλι

Αγγλία – προαναγγελία: Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο ημιτελικό του FA Cup. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Οι «κανονιέρηδες» διανύουν μια μέτρια σεζόν και θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο για να κλείσουν επιτυχημένα την σεζόν.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι διανύει μια καλή σεζόν. Βρίσκεται στην 2η θέση και έχει στο μυαλό της την πρόκριση στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου.  Ο νικητής του αποψινού ημιτελικού θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του αύριο, μετά τον ημιτελικό της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.

Αγγλία – προαναγγελία: Τελευταία ευκαιρία για Ευρωπη

Η Νόριτς υποδέχεται την Μπέρνλι σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια κακή σεζόν. Βρίσκονται στην τελευταία θέση και έχουν ήδη υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ για τη νέα σεζόν. Προέρχονται από 7 συνεχόμενες ήττες και θέλουν να πάρουν μια νίκη γοήτρου. Από την άλλη, η Μπέρνλι βρίσκεται  στην 10η θέση και θέλει τη νίκη για να έχουν ελπίδα στην τελευταία αγωνιστική, για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το restart, δεν έχουν μπορέσει να βρουν τα πατήματα τους. Σε 7 παιχνίδια έχουν 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Απόψε, θα βάλουν δύσκολα στην Νόριτς και θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη:

Ο Καρέρα ζητάει δύο νίκες από τους παίκτες του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο
Η Γουέστ Χαμ 3-1 τη Γουότφορντ, μόνο αν αυτοκτονήσει πέφτει
Σε δημόσια διαβούλευση η “νέα Τούμπα” Δευτέρα ή Τρίτη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις