Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Συγκλόνισε το φινάλε – Καθηλωτικές οι ερμηνείες

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Συγκλόνισε το φινάλε – Καθηλωτικές οι ερμηνείες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Η ανάρτηση του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου στα social media.

17.07.2020 | 10:08

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Ολοκληρώθηκε μετά από 125 επεισόδια η επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, αφήνοντας τους τηλεθεατές συγκλονισμένους, να αναμένουν τη δεύτερη σεζόν που θα προβληθεί από Σεπτέμβρη. Ο “Άγριες Μέλισσες” αγαπήθηκαν όσο καμία άλλη σειρά μυθοπλασίας φέτος και ξεχώρισαν μέσα από πλήθος προγραμμάτων, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης και κάνοντας το #AgriesMelisses πρώτο trend στο twitter. Το βράδυ της Πέμπτης (16/07) είδαμε στις οθόνες μας το τελευταίο επεισόδιο του Α’ Κύκλου, το οποίο ήταν γεμάτο συγκινητικές στιγμές, αλλά και σημαντικές εξελίξεις που θα καθορίσουν τη συνέχεια του σεναρίου.

Έπειτα από πολλές ανατροπές, οι οποίες διαδέχονταν η μία την άλλη απανωτά και δεν σταμάτησαν ποτέ να εκπλήσσουν το τηλεοπτικό κοινό από το 1ο επεισόδιο έως και το 125ο, η σειρά έφτασε σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Η Δρόσω πέρασε το βράδυ μαζί με το νεογέννητο μωρό της, λίγο πριν το αποχωριστεί και το παραδώσει στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο για να το μεγαλώσουν. Οι λίγες στιγμές μαζί του ήταν αρκετές για να δεθεί με τη ζωή που έφερε στον κόσμο, αλλά αμέσως μετά αναγκάστηκε με πόνο ψυχής και δάκρυα στα μάτια να αποχωριστεί το παιδί της, ακολουθώντας το σχέδιο στο οποίο είχε συμφωνήσει…

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Αποκαλύπτονται τα μυστικά…

Η Θεοδοσία αποφάσισε να ανακαλύψει αν ο αδικοχαμένος Γιάννος έκρυβε μυστικά στο καταφύγιό του και ξεκίνησε για βρει την κρυψώνα του στα βουνά. Κατάφερε να βρει τη σπηλιά, όπου περνούσε αρκετές ώρες μόνος του, και ανακάλυψε σελίδες από το ημερολόγιό του. Εκεί βρήκε συγκλονισμένη ένα γράμμα στο οποίο αποκάλυπτε πως οι τρεις αδερφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο και ότι ο ίδιος πήρε το φονικό πάνω του.

Ο Κυπραίος υπό την επήρεια της μορφίνης, μη μπορώντας να χωνέψει πως η Ελένη τον χώρισε και είναι ξανά μαζί με τον Λάμπρο, ήρθε σε σύγκρουση μαζί του. Τη στιγμή που τσακώνονταν αποκάλυψε στον δάσκαλο μια μεγάλη αλήθεια. Του είπε πως η γυναίκα της ζωής του, η Λενιώ, σκότωσε τον Σέργιο μαζί με τη Δρόσω και την Ασημίνα.

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Ο Σέργιος… ξαναγεννήθηκε

Ο Δούκας κλήθηκε για κατάθεση από τον εισαγγελέα σχετικά με το σχέδιο της Βιομηχανικής Ζώνης, καθώς το όνομά του βρέθηκε μπλεγμένο σε διάφορες ύποπτες συνομιλίες και όχι μόνο. Ο ιδιαίτερα σκληρός εισαγγελέας φάνηκε αποφασισμένος να ξεσκεπάσει το σχέδιο και ενώ ο Δούκας κατάλαβε πως ο κλοιός γύρω του στενεύει, έχει ακόμη την ελπίδα πως θα καταφέρει να ξεφύγει για άλλη μια φορά.

Η Ασημίνα με τη βοήθεια της Ρίζως και της Μυρσίνης “έστησε” την εγκυμοσύνη της, αφού γεννήθηκε το μωρό της Δρόσως. Η οικογένεια των Σεβαστών έμαθε πως η Ασημίνα έφερε στον κόσμο το παιδί της και ο Δούκας επισκέφθηκε το σπίτι της Λενιώς για να δει τη νύφη και το εγγόνι του. Γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας και ζήτησε μπροστά σε όλους από το ζευγάρι να το ονομάσουν Σέργιο, όπως τον γιο του που σκοτώθηκε, “τσακίζοντας” την Ασημίνα και την Ελένη.

Αυτή ήταν και η πιο συγκλονιστική στιγμή στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, με την οποία έκλεισε ο πρώτος κύκλος. Ο Σέργιος Σεβαστός με τον οποίον ξεκίνησαν οι “Άγριες Μέλισσες” στο 1ο επεισόδιο, “ζωντάνεψε” ξανά στο τελευταίο, δημιουργώντας μια ανατριχιαστική κυκλική σύνθεση στην πρώτη σεζόν, ενώ αναμένουμε με ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο και τις νέες εξελίξεις στο Διαφάνι.

https://twitter.com/g8YYIULuMu4IuXv/status/1283904632641794048?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1283904632641794048%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fagries-melisses-sygklonise-to-finale-ola-osa-eginan-sto-teleytaio-epeisodio.7681578.html

https://twitter.com/Kostas_Thoneick/status/1283861047078723602?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1283861047078723602%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fagries-melisses-sygklonise-to-finale-ola-osa-eginan-sto-teleytaio-epeisodio.7681578.html

https://twitter.com/Opamariposa12/status/1283873822161227776?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1283873822161227776%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fagries-melisses-sygklonise-to-finale-ola-osa-eginan-sto-teleytaio-epeisodio.7681578.html

https://twitter.com/radical66666/status/1283873212376453123?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1283873212376453123%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fagries-melisses-sygklonise-to-finale-ola-osa-eginan-sto-teleytaio-epeisodio.7681578.html

Άγριες Μέλισσες: Το τραγούδι της τελευταίας σκηνής

Ο Alex Sid, κατά κόσμον Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος, ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα υπέροχα τραγούδια που συνόδευαν τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 και που ταίριαζαν απόλυτα στο όλο concept των “Άγριων Μελισσών”, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές ακόμη περισσότερο. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/07), ένα νέο τραγούδι του Alex Sid με τίτλο “Θεριό” ήρθε για να μας προσφέρει μια ακόμη μοναδική τηλεοπτική εμπειρία, καθώς “έντυσε” τη σκηνή του φινάλε, η οποία ήταν και η πιο συγκλονιστική του επεισοδίου.

Στην καταληκτική σκηνή του τελευταίου επεισοδίου είδαμε τον Δούκα να παίρνει στα χέρια του τον εγγονό του, πιστεύοντας πως είναι παιδί της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Χαρούμενος και συγκινημένος, ο Δούκας ζήτησε μπροστά σε όλους από το ζευγάρι να ονομάσουν το νέο μέλος της οικογένειας Σεβαστού “Σέργιο”, όπως τον γιο του που σκοτώθηκε.

Η Ασημίνα και η Ελένη “πάγωσαν” καθώς οι ίδιες τον σκότωσαν. Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα ανατριχιαστική, αφού οι “Άγριες Μέλισσες” ξεκίνησαν στο πρώτο επεισόδιο με τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού και τελείωσαν στο 125ο επεισόδιο με τη γέννηση ενός νέου Σέργιου Σεβαστού, κάνοντας μία κυκλική σύνθεση που δεν άφησε κανέναν τηλεθεατή ασυγκίνητο.

Στη σκηνή εκείνη ακούσαμε το “Θεριό” του Alex Sid σε μουσική και ερμηνεία του ιδίου και σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records. Στην τρομπέτα ακούμε τον Περικλή Αλλιόπη, ενώ στον μπαγλαμά, την κιθάρα και την μαντόλα τον Alex Sid.

Το τραγούδι βγήκε επίσημα στο Youtube το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη λήξη του επεισοδίου, ενώ ο στίχος “Ποτέ λοιπόν δεν σε σκότωσα” θα μπορούσε να αποτυπώσει κατάλληλα τη σκηνή του φινάλε…

Νέα επεισόδια σε δύο μήνες

Με ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους τους συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» στα social media, ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς εποχής, Λευτέρης Χαρίτος, ανακοίνωσε ότι νέα επεισόδια θα δούμε ξανά σε δύο μήνες. «Φτάσαμε στο τέλος για φέτος. Πέρσι τέτοιο καιρό αρχίζαμε τα γυρίσματα. Με δυσκολίες, χαρές, άγχη, δικαιώσεις και συνεχόμενο αγώνα φτάσαμε στην προβολή του τελευταίου επεισοδίου μας.

Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 για την εμπιστοσύνη και την αγάπη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Καραγιάννη τον παραγωγό μας και όλη την ομάδα παραγωγής που τρέχουν καθημερινά. Ευχαριστώ τους ηθοποιούς και τα δύο συνεργεία κομάντο και οι μεν και οι δε, που φάνηκαν όλοι αντάξιοι σε κάθε δυσκολία αυτής της πολύπλοκης καθημερινής σειράς. Ευχαριστώ, τέλος, τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν τόσο πολύ. Θα επανέλθουμε σε δύο μήνες ακόμα πιο δυνατοί και με μεγαλύτερες εκπλήξεις».

Exit mobile version