Τούνη Μύκονος: “Ουρές” στα Ματογιάννια για μία σέλφι

LIFESTYLE

Τούνη Μύκονος: “Ουρές” στα Ματογιάννια για μία σέλφι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τούνη Μύκονος: Η 27χρονη κάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τη δημοσιοποίηση του "ροζ βίντεο".

17.07.2020 | 15:15

Τούνη Μύκονος: Τις διακοπές της στη Μύκονο κάνει η Ιωάννα Τούνη, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τη δημοσιοποίηση ενός “ροζ βίντεο” και το κύμα συμπαράστασης που ακολούθησε υπέρ της. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε πως το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια εν αγνοία της από έναν άνδρα με τον οποίο γνωρίζονταν φιλικά από τα 18 τους και μάλιστα είχαν συνεργαστεί.

Την 27χρονη Ιωάννα εντόπισε ο φακός του Mykonoslive.tv να κάνει τη βραδυνή της βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου, σε έξοδο με τη φίλη της Κίκα Τσέκου.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, σταμάτησε αρκετές φορές τη βόλτα της για να ποζάρει μαζί με όσους θαυμαστές της το ζήτησαν.

Το καυτό μπικίνι

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», με ανεβασμένη διάθεση και την κολλητή της Κίκα Τσέκου, εμφανίστηκε πριν μέρες με ένα μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι και πήγε για μπάνιο στον Πάνορμο. Η Ιωάννα Τούνη απόλαυσε τον ήλιο, την θάλασσα και το κρασάκι της, προσπαθώντας να ξεχάσει τον εφιάλτη του ροζ βίντεο.

Η ξανθιά καλλονή πιο καυτή και sexy από ποτέ, τράβηξε φυσικά πάνω της όλα τα βλέμματα με τις αψεγάδιαστες αναλογίες της και το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε ακόμη

Η Ζέτα Δούκα δείχνει τα σημάδια από την επέμβασή της – “Νιώθω ξεχωριστή”
Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά του ΣΚΑΙ – «Είναι ανέντιμο και άκομψο»
Ο Νick Hard Χαρδαλιάς πήγε… Χαρδαλιά – Άκρως εντυπωσιακή η σύζυγός του
Exit mobile version