Ιωάννα Τούνη Μύκονος: Εξόρμηση στο νησί των Ανέμων μετά το ροζ βίντεο

LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη Μύκονος: Εξόρμηση στο νησί των Ανέμων μετά το ροζ βίντεο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ιωάννα Τούνη Μύκονος: Απόδραση στην Μύκονο θέλησε να κάνει η Ιωάννα Τούνη προκειμένου να ξεχαστεί από το ροζ βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

17.07.2020 | 23:29

Ιωάννα Τούνη Μύκονος: Στην Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη, η οποία απέδρασε στο νησί των Ανέμων προκειμένου να ξεχάσει όλο αυτό που της συνέβη με το ροζ βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Έτσι λοιπόν η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε μαζί με την φίλη της, Κίκα Τσέκου ,στα σοκάκια της Χώρας να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές της. Η 27χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks σταμάτησε πολλές φορές τη βόλτα της για να ποζάρει σε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο youtube και στην οποία είχε αναφερθεί στο πολυσυζητημένο ροζ βίντεο. “Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και “αναγκάζομαι” να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου… Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας …”, ήταν κάποια από τα λόγια της Ιωάννας.

Δείτε ακόμη

Η Ζέτα Δούκα δείχνει τα σημάδια από την επέμβασή της – “Νιώθω ξεχωριστή”
Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά του ΣΚΑΙ – «Είναι ανέντιμο και άκομψο»
Ο Νick Hard Χαρδαλιάς πήγε… Χαρδαλιά – Άκρως εντυπωσιακή η σύζυγός του
Exit mobile version