Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σύνοδος Κορυφής μάσκες: Το Politico βαθμολογεί…
ΚΟΣΜΟΣ

Σύνοδος Κορυφής μάσκες: Το Politico βαθμολογεί…

Σύνοδος Κορυφής μάσκες: Οι ηγέτες φόρεσαν από απλές χειρουργικές μάσκες έως πιο… ιατρικές και κάποιοι υφασμάτινες.

Σύνοδος Κορυφής μάσκες: Οι ηγέτες της ΕΕ που έφτασαν στη Σύνοδο Κορυφής για τον προϋπολογισμό στις Βρυξέλλες παρουσίασαν μια μεγάλη γκάμα προστατευτικών μασκών, αλλά και τρόπους με τους οποίους τις φορούσαν, από το χαλαρό έως το συγκρατημένο ώστε να προστατευθούν από τον κορονοϊό. Το Politico, αποφάσισε να βάλει σε ψηφοφορία και να βαθμολογήσει τους ηγέτες για το ποιός ήταν αυτός ή αυτή που έκαναν την σωστότερη χρήση, δίνοντας στον δικό μας πρωθυπουργό 9 στα 10!

H πρόεδρος της Κομισιόν, Ursula von der Leyen, δεν θέλησε να τραβήξει την προσοχή και φόρεσε μία κλασική μάσκα, γράφει το Politico, δίνοντας της 2/10.

To παιχνίδι μάσκας του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ είναι τόσο κακό, όσο το παιχνίδι των μαθηματικών, με βαθμό 1/10.

Ο Μπορίσοφ της Βουλγαρίας είναι υπό πίεση στο σπίτι – και έχει μια μάσκα που επιτρέπει λίγο περισσότερο χώρο αναπνοής. Βαθμός 6/10.

Βασική χειρουργική μάσκα για τη Mette Frederiksen της Δανίας, αλλά επιπλέον βαθμοί επειδή άλλαξε την ημερομηνία του γάμου της γάμου της, ώστε να είναι στη Σύνοδο. Βαθμός 4/10.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέγραψε το “βιβλίο” του Ντόναλντ Τραμπ και φόρεσε μαύρη μάσκα, γράφει το Politico kai βαθμολογεί τον πρωθυπουργό με 9/10.

Ο Giuseppe Conte της Ιταλίας, ένας από τους βασικούς παίκτες, θα χαμογελά κάτω από τη μάσκα του όταν τελειώσει η “μάχη”; Βαθμός 7/10.

Ο Emmanuel Macron με βαθμό 3/10. Ασυνήθιστα υποτίμησε τη μάσκα του, γράφει το Politico.

Καλημέρα από τον Xavier Bettel του Λουξεμβούργου. βαθμός 10/10.

Η Γερμανίδα Άνγκελα Μέρκελ γίνεται 66 ετών σήμερα – αλλά θα έχει κάτι να γιορτάσει αργότερα; Στερεά, αξιόπιστη μάσκα από σταθερό, αξιόπιστο ηγέτη. 6/10.

Ο António Costa της Πορτογαλίας έχει μια ωραία, εξατομικευμένη μάσκα – είμαστε βέβαιοι ότι ο Ολλανδός ηγέτης Mark Rutte δεν θα ξεχάσει το όνομά του, γράφει το Politico. 5/10.

Σόφι Βίλμες: 5/10

Η μάσκα της Βελγίδας πρωθυπουργού και άρεσε και δεν άρεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις