Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Σεξ στο Νοσοκομείο Τρικάλων”: Τι απαντά η διοίκηση για το “ροζ σκάνδαλο”
ΕΛΛΑΔΑ

“Σεξ στο Νοσοκομείο Τρικάλων”: Τι απαντά η διοίκηση για το “ροζ σκάνδαλο”

"Σεξ στο Νοσοκομείο Τρικάλων": Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων δεν επιβεβαιώνει τα περί ¨εισβολής αστυνομικών¨ στους χώρους του Νοσοκομείου.

“Σεξ στο Νοσοκομείο Τρικάλων”: Πρωτοφανές περιστατικό στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Όπως μεταδόθηκε στο τοπικό Ράδιο Ζυγός και γράφει το trikalanews.gr, ζευγάρι του ιατρικού προσωπικού φέρεται να είχε ερωτική συνεύρεση στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου, και μόνο στο αθόρυβο δεν γινόταν ό,τι γινόταν. Οι φωνές του, σύμφωνα με τις αναφορές, ακούγονταν σε ολόκληρο το νοσηλευτικό ίδρυμα! Ωστόσο, ακριβώς επειδή προέρχονταν από δωμάτιο δίπλα στον χώρο όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι ασθενείς, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου τρόμαξαν, πιστεύοντας ότι λαμβάνει χώρα απόδραση και κάλεσαν την αστυνομία, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα τοπικά μέσα, αν και η διοίκηση το διαψεύδει.

Σύμφωνα πάντα τις ίδιες πηγές, πρόκειται για έναν νοσηλευτή και μια ειδικευόμενη γιατρό, που έχουν μπλέξει για τα καλά τώρα, καθώς ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Γρηγορίου, έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων

“Με αφορμή αναφορές σε ραδιόφωνα και δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες για δήθεν γεγονότα που φέρονται να έλαβαν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο Διοικητής αυτού Κώστας Γρηγορίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Μεσούσης της ΕΔΕ και λόγω του γεγονότος ότι η σχετική ¨είδηση¨ έχει αναπαραχθεί σε διάφορα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας με τίτλους ιδιαιτέρως προσβλητικούς για τη φήμη του Νοσοκομείου και ΚΥΡΙΩΣ για τους εργαζόμενους σε αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε για το εξής:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων δεν επιβεβαιώνει τα περί εισβολής αστυνομικών στους χώρους του Νοσοκομείου και όσα άλλα ¨δήθεν¨ συνέβησαν κατά τα δημοσιεύματα. Με το πέρας της ΕΔΕ, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση για την όλη υπόθεση, η οποία μέχρι τώρα περιορίζεται σε ¨φήμες και διαδόσεις¨.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου πάντως επιφυλάσσεται για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης των εργαζομένων σε αυτό”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις