Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: “Τεράστιο συναίσθημα”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: “Τεράστιο συναίσθημα”

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιντάν: Ο Ζιζού για όλους και όλα μετά την κατάκτηση του τίτλου - “Πιο σημαντικός τίτλος κι από το Τσάμπιονς Λιγκ”

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος αρχιτέκτονας της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος, ανέφερε πως αυτός ο τίτλος ήταν πιο σημαντικός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Το συναίσθημα είναι τεράστιο που κερδίσαμε αυτό το πρωτάθλημα. Οι παίκτες έχουν κάνει φανταστική δουλειά και το πιο σημαντικό είναι αυτό. Παλεύουν στο γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος γι ‘αυτούς γιατί είναι μια πολύ καλή δεμένη ομάδα. Μπορώ μόνο να είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος».

Σε ερώτηση για τους παίχτες του ανέφερε: «Όλοι συμβάλλουν σε κάτι. Είναι σαφές ότι υπάρχουν παίκτες που παίζουν περισσότερο αλλά και εκείνοι που παίζουν λιγότερο επίσης έχουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτή». Ενώ για το πόσο συνέβαλε στην κατάκτηση του τροπαίου, αποθέωσε τους παίχτες του, λέγοντας: «Έχω ευθύνη, φυσικά, αλλά οι παίκτες είναι οι σημαντικοί. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές».

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: “Καλύτερα κι από Τσάμπιονς Λιγκ”

Ακόμα, σε ερώτηση για το αν το πρωτάθλημα ήταν πιο σημαντικό από το Τσάμπιονς Λιγκ, επισήμανε: «Αν είναι καλύτερο από το Τσάμπιονς Λιγκ; Ναι, γιατί μιλάμε για 38 παιχνίδια στα οποία πρέπει να κερδίσεις τους περισσότερους πόντους. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι σαφές, αλλά σήμερα ίσως είναι μια από τις καλύτερες μέρες της επαγγελματικής μου καριέρας χωρίς αμφιβολία. Το συναίσθημα είναι απίστευτο και δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω».

Τέλος, την ώρα που οι παίχτες του πανηγύριζαν στο άδειο Μπερναμπέου, παραδέχθηκε πως: «Είναι πρωτόγνωρο για όλους. Θα θέλαμε να είμαστε με τους οπαδούς μας στην Πλατεία της Κυβέλης, αλλά δεν μπορούμε. Πιστεύω θα είναι χαρούμενοι σπίτι. Οι οπαδοί μας χαίρονται να βλέπουν την ομάδα να κερδίζει και το κάναμε για αυτούς»!

Δείτε ακόμη:

Ο νέος τυχερός τροχός POWERSPIN γυρίζει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ
O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας για 34η φορά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις