Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Δικαιοσύνη: Πανιώνιος κατά Ξάνθης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Δικαιοσύνη: Πανιώνιος κατά Ξάνθης

Σούπερ Λιγκ - Δικαιοσύνη: Σαπουνόπερα το ελληνικό πρωτάθλημα - Να μην επικυρωθεί η βαθμολογία ζητάει η Ξάνθη, και νέα τιμωρία της αξιώνει ο Πανιώνιος

Σούπερ ΛιγκΔικαιοσύνη: Οπως είχε με επιμονή αναφέρει το AFP από την πρώτη στιγμή της έκδοσης της απόφασης του CAS για επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ και επανεκδίκαση της υπόθεσης συνιδιοκτησίας με την Ξάνθη στην ουσία της από την Εφέσεων της ΕΠΟ, η Ξάνθη θα παλέψει να της επιστραφούν επίσης οι βαθμοί. Αυτό η Ξάνθη το έπραξε με επιστολή στη Σούπερ Λιγκ. Mε την οποία ζητά να μην προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, Mέχρι την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων. Διότι η απόφαση που θα εκδοθεί θα επηρεάσει τη τελική βαθμολογική κατάταξη. Λογικό.

Η Ξάνθη στηρίζει το αίτημά της στον ΚΑΠ. O οποίος που αναφέρει ότι εφόσον εκκρεμεί απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που επηρεάζει τη βαθμολογία, αυτή δεν μπορεί να επικυρωθεί. Και αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσους μιλάνε για πιθανή αφαίρεση βαθμών (αν αποφασιστεί) να ισχύσει από του χρόνου.

Σούπερ Λιγκ – Δικαιοσύνη: Ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ως έχων έννομο συμφέρον ζητά η τιμωρία της Ξάνθης να παραμείνει και έκανε επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι ζητούν από την ΕΕΑ να μην αλλάξει η τιμωρία για την ακριτική ομάδα αλλά και να τιμωρηθεί περαιτέρω η Ξάνθη! Με την αιτιολογία ότι δεν άλλαξε το ιδιοκτησιακό της καθεστώς!

Δείτε ακόμη:

Ο νέος τυχερός τροχός POWERSPIN γυρίζει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ
O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας για 34η φορά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις