Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Αφεντικό για παραμονή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Αφεντικό για παραμονή

Serie A - αγωνιστικό: Πέρασε με διπλό 4-0 στη Σπαλ η Ιντερ, πέρασε και πάλι στη δεύτερη θέση και το -6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους

Serie A – αγωνιστικό: Νίκη από χρυσό πέτυχε η Τορίνο. Η «Γκρανάτα»  επικράτησαν με 3-0 απέναντι στην Τζένοα, σε ένα εξάποντο παιχνίδι. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι απομακρύνονται από την ζώνη του υποβιβασμού, αφού πλέον βρίσκονται στο +8 από τις τελευταίες θέσεις και κρατάνε την παραμονή στα χέρια τους. Ενώ, η Τζένοα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχουν 1 βαθμό διαφορά από την Λέτσε που βρίσκεται στην «καταραμένη» 18η θέση και πλέον θα πρέπει να αντιδράσει για να μπορέσει να παραμείνει στο Καμπιονάτο.

Η Τορίνο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και άνοιξε το σκορ στο 32’ με τον Βρέμερ. Στο β μέρος, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Λούκιτς στο 76’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σφραγίζοντας τη νίκη της «Γκρανάτα». Ενώ, στο 90’ ο Μπελότι έκανε το τελικό 3-0.

Serie A – αγωνιστικό: Τέσσερα στη Σπαλ η Ιντερ

Άλωσε το Πάολο Μάτσα η Ίντερ. Η Σπάλ υποδέχτηκε τους «νερατζούρι» και γνώρισε την βαριά ήττα με 0-4. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς. Ενώ, η Ίντερ ανέβηκε στην δεύτερη θέση, μειώνοντας στου έξι βαθμούς από την κορυφή. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ίντερ να παίρνει από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού. Άνοιξε το σκορ στο 37’, με το γκολ του Καντρέβα. Το β μέρος, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2, με τον Μπιράγκι στο 55’. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σάντσεζ αύξησε περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας του. Το τελικό 0-4 έκανε ο Γκαλιαρντίνι στο 73’.

Δείτε ακόμη:

Απεμπολεί τη δυνατότητα ένστασης κατά του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ
Χάνει το ματς και 3 βαθμούς ο ΠΑΟΚ, αν προσφύγει η ΑΕΚ
“ΟΠΑΠ Αρένα” το εμπορικό όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις