Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – Αγγελίνας: “Μας γκρέμισαν”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – Αγγελίνας: “Μας γκρέμισαν”

ΠΑΟ - Αγγελίνας: “Ειδικά ο τρόπος που φεύγουμε από την ομάδα μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Είμαστε περήφανοι που δουλέψαμε γι’ αυτή την ομάδα”

ΠΑΟΑγγελίνας: Την πίκρα του για τον τρόπο αποχώρησης του προπονητικού τιμ εξέφρασε ο Μάκης Αγγελίνας. Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στη NovaSports ο βοηθός του Γιώργου Δώνη ανέφερε: «Για μας είναι μια δύσκολη στιγμή, είναι ουσιαστικά μια από τις τελευταίες προπονήσεις που γίνεται και είμαστε πολύ φορτισμένοι, γιατί δώσαμε πάρα πολλά πράγματα αυτά τα δύο χρόνια. Ειδικά ο τρόπος που φεύγουμε από την ομάδα μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Είμαστε περήφανοι που δουλέψαμε γι’ αυτή την ομάδα και δώσαμε πάρα πολλά πράγματα. Πλέον θα περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική για να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια». Για τον λόγο της απομάκρυνσης τους, δήλωσε: “Δε βρίσκουμε άκρη. Κάποιον λόγο. Έτσι ξαφνικά κάτι το οποίο χτίζεται, έρχεται κάποιος  το κλοτσάει και το διαλύει τελείως. Ο λόγος; Μόνο ο ίδιος τον ξέρει δεν μπορώ να σας πω κάτι”.

Ενώ, μίλησε και για την παρακαταθήκη που άφησαν στην ομάδα: “Εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι για την παρακαταθήκη που αφήνουμε στην ομάδα και ευχαριστηθήκαμε τη δουλειά μας τα τελευταία 2 χρόνια, όσο πουθενά. Τα νέα παιδιά που θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο και θα έχουν ίδιες πιθανότητες να διεκδικούν πράγματα, για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι πετύχαμε ένα θαύμα, έτσι όπως την πήραμε. Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου εκτίμηση. Η δουλειά που έγινε ήταν πολύ δύσκολη με πολλές ώρες και μέσα και έξω από το γήπεδο, οπότε δε μπορούμε να μην αισθανόμαστε παρά μόνο υπερηφάνεια για αυτό που πετύχαμε με την ομάδα”.

ΠΑΟ – Αγγελίνας: “Ποτέ μη λες ποτέ για επιστροφή”

Για την δυσκολία που είχαν στο να κρατήσουν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού ανέφερε: «Για εμάς δεν ήταν πολύ δύσκολο, γιατί είμαστε επαγγελματίες προπονητές. Δόξα τω θεώ, διανύουμε τώρα τον 19ο χρόνο, έχουμε περάσει από πολλές ομάδες, έχουμε διαχειριστεί πολλές καταστάσεις και σε ομάδες δύσκολες, οπότε για εμάς ήταν πολύ εύκολο να κρατήσουμε τον επαγγελματισμό που έχουμε κρατήσει όλο αυτόν τον καιρό. Οπότε δε θεωρώ ότι ήταν έκπληξη, ούτε πολύ δύσκολο να το κάνουμε”. Ακόμα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα: “Κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψουμε πάλι. Θα δούμε στο μέλλον»

Τελειώνοντας την κουβέντα, μίλησε για πιθανές αλλαγές στο τελευταίο παιχνίδι του προπονητικού τιμ στον πάγκο της ομάδας, λέγοντας: «Κάποια σαρωτική αλλαγή δε μπορεί να γίνει. Έτσι και αλλιώς έχουμε 16 ποδοσφαιριστές. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε στο τελευταίο παιχνίδι, όπως πρέπει».

Δείτε ακόμη:

Ο νέος τυχερός τροχός POWERSPIN γυρίζει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ
O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας για 34η φορά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις