Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 – Ουγγαρία: Ταχύτατος ο Φέτελ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 – Ουγγαρία: Ταχύτατος ο Φέτελ

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 - Ουγγαρία: Δεν μέτρησε χρόνο ο Χάμιλτον, τρίτος καλύτερος χρόνος από τον Σανθ - Απειλητικός ο καιρός στο Ουγγαρόρινγκ

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1Ουγγαρία: Ο Φέτελ ήταν ο πιο γρήγορος στα δεύτερα δοκιμαστικά του Γκραν Πρι της Ουγγαρίας. Ο οδηγός της Φεράρι ήταν μπροστά από την Μερσεντές του Μπότας στα βροχερά δοκιμαστικά. Ο Γερμανός ήταν 0.272 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Φινλανδό, την ώρα που ο Λούις Χάμιλτον δεν έκανε χρόνο γύρου. Ο Κάρλος Σάινθ της Μακλάρεν, είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Πέρεζ και Στρολ της Ρέισινγκ Πόιντ.  Ο Χάμιλτον ήταν ο πιο γρήγορος στις πρωινές δοκιμές, με 0.086 δευτερόλεπτα από τον συμπαίχτη του, Βάλτερι Μπότας. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως μόνο 13 από τους 20 οδηγούς έκαναν χρόνους στα δοκιμαστικά.

Η πρόγνωση του καιρού δεν είναι ενθαρρυντική, αφού κάνει λόγω για αδιάκοπη βροχή στη Βουδαπέστη το Σαββατοκύριακο. Σε αρκετές περιπτώσεις οι οδηγοί έχασαν τον έλεγχο, όμως δεν υπήρξαν σοβαρά περιστατικά παρά τις δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Έτσι, τα σημερινά δοκιμαστικά δεν προσέφεραν ενδείξεις σχετικά με την ανταγωνιστική σειρά του Γκραν Πρι.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 – Ουγγαρία: Αλλη γόμα η Ρεντ Μπουλ

Οι Ρεντ Μπουλ, που είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της Μερσεντές αυτή την σεζόν, δεν τα πήγαν καλά στα πρωινά δοκιμαστικά. Όμως ο επικεφαλής μηχανικός της ομάδας, Πολ Μόναγκαν, παραδέχτηκε πως έτρεχαν με σβηστό τον κινητήρα της Χόντα σε σχέση με την Μερσεντές. Η Ρεντ Μπουλ έτρεχε με διαφορετικά ελαστικά από την γερμανική ομάδα, προτιμώντας τα μαλακά ελαστικά, τα οποία έλιωσαν γρήγορα. Ο τεχνικός διευθυντής της Μερσεντές, Τζέιμς Άλισον, ανέφερε πως περιμένει μια πρόκληση από την αγγλική ομάδα το Σαββατοκύριακο.

Δείτε ακόμη:

Ο νέος τυχερός τροχός POWERSPIN γυρίζει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ
O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας για 34η φορά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις