Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο 125: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 16/7
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο 125: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 16/7

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο 125: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε του Α' Κύκλου στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 την Πέμπτη (16/07). Τα spoilers για τη δεύτερη σεζόν.

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο 125: Μετά από περίπου 9 μήνες προβολής, οι “Άγριες Μέλισσες” φτάνουν στο τέλος τους. Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που ξεχώρισε για πολλούς λόγους και καθήλωσε τους τηλεθεατές, θα προβάλει απόψε, Πέμπτη (16/07), στις 22:45 το τελευταίο της επεισόδιο για φέτος.

Η επιτυχημένη σειρά θα σταματήσει για το καλοκαίρι και θα συνεχιστεί από Σεπτέμβρη, ενώ πήρε ήδη το “πράσινο φως” για τη δεύτερη χρονιά της. Επειδή λόγω κορονοϊού τα γυρίσματα πήγαν πίσω, το φθινόπωρο θα δούμε πρώτα το κλείσιμο της πρώτης σεζόν και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δεύτερη.

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο 125: Η στιγμή που η Δρόσω θα γεννήσει φτάνει

Το παιδί βγαίνει ανάποδα, κάτι που εκείνη την εποχή σήμαινε πιθανό θάνατο για τη μητέρα ή το παιδί, ή και για τους δύο. Τα πράγματα επιδεινώνονται ραγδαία και ειδοποιείται ο Νικηφόρος να πάει στο σπίτι. Η Ελένη βλέποντας τον κίνδυνο αρχίζει να ουρλιάζει στη Ρίζω «σώσε τη μητέρα!». Η Δρόσω απαντά ξέπνοα «όχι εμένα, σώστε το παιδί». Επικρατεί πανικός και η Ρίζω προτείνει να μεταφερθεί η Δρόσω στο νοσοκομείο της Λάρισας. Τελικά το μωρό θα γεννηθεί και η Δρόσω θα επιβιώσει. Ένα υγιέστατο αγοράκι έρχεται στον κόσμο. Δεν θα μείνει για πολύ στα χέρια της μητέρας του.

Η Δρόσω παίρνει με λυγμούς την απόφαση να αποχωριστεί το μωρό της και εκείνο να μεγαλώσει με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο. Με ένα πανούργο σχέδιο της Μυρσίνης και μεγάλο κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια, το μωρό μεταφέρεται από την αγροικία στο σπίτι της Ελένης, όπου υποτίθεται ότι γεννά η Ασημίνα. Εκείνη θα πάρει το μωρό στην αγκαλιά της. Η Δρόσω είναι καταρρακωμένη, αλλά πιστεύει πως έκανε το καλύτερο για την ευτυχία του παιδιού της. Λίγο μετά τη μεταφορά του νεογέννητου αγοριού θα συμβούν τραγικές καταστάσεις.

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο 125: Θα αποκαλυφθεί το μυστικό;

Ο Κυπραίος προβαίνει σε μια πράξη για να χωρίσει την Ελένη με τον Λάμπρο. Ο δάσκαλος σοκάρεται και δεν ξέρει αν θα πρέπει να συνεχίσει τη σχέση του με τη Σταμίρη. Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει και πάλι στην επιφάνεια την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου. Αυτήν τη φορά όλα δείχνουν πως το μυστικό των τριών αδελφών για τη νύχτα του φόνου θα αποκαλυφθεί… Αυτή θα είναι για φέτος και η τελευταία σκηνή των «Άγριων μελισσών», που θα επιστρέψουν την επόμενη σεζόν στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο 125

Άγριες Μέλισσες: Ο Στάνκογλου φεύγει, ο Μπισμπίκης έρχεται

Στην ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου θα δούμε το τέλος του Θωμά Κυπραίου, ενώ θα αποχωρήσουν ακόμη δύο πρόσωπα. Ο δεύτερος κύκλος, που μας μεταφέρει στο 1965, συνοδεύεται από αλλαγές και νέα πρόσωπα, αρκετά εκ των οποίων σε μόνιμους ρόλους στο καστ. Μεταξύ άλλων, εντάσσεται στη σειρά «Άγριες μέλισσες» ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη στη φυλακή, η Δρόσω στη Τρούμπα

Στην ουσία, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τα spoilers, η Θεοδοσία θα ανακαλύψει ένα γράμμα του αδικοχαμένου Γιάννου, στο οποίο αναφέρει πως οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σεβαστό. Θέλοντας να εκδικηθεί την Ελένη, η Θεοδοσία θα την ενοχοποιήσει και η Λενιώ θα μπει στη φυλακή.

Όσο για τη δεύτερη σεζόν, τα σενάρια θέλουν τη δεύτερη σεζόν να έχει άρωμα από τα “Κόκκινα Φανάρια” και να εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι και στην Τρούμπα, στον Πειραιά, κατά τη δεκαετία του ’60.

Η Δρόσω θα τηρήσει τη συμφωνία της, θα δώσει το μωρό στους Σεβαστούς και στη συνέχεια θα φύγει από το χωριό, για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια. Η μικρή αδελφή Σταμίρη θα είναι εξαφανισμένη και η Ελένη θα την ψάχνει, ωστόσο, η Δρόσω θα έχει καταλήξει σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της Τρούμπας, όπου θα εκδίδεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις