Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – αστυνομικός ΣΥΡΙΖΑ: Φωτογραφία με τον αξιωματικό που φέρεται να εμπόδισε σύλληψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – αστυνομικός ΣΥΡΙΖΑ: Φωτογραφία με τον αξιωματικό που φέρεται να εμπόδισε σύλληψη

Πολάκης - αστυνομικός ΣΥΡΙΖΑ: Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, με απόσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με καταγγελίες απέτρεψε την σύλληψη διαδηλωτή και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Πολάκης – αστυνομικός ΣΥΡΙΖΑ: Φωτογραφία με τον αστυνομικό που φέρεται να είναι αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορείται ότι απέτρεψε τη σύλληψη διαδηλωτή, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας, ανάρτησε στο facebook ο Παύλος Πολάκης ο οποίος, απευθυνόμενος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη του διαμηνύει «κάτω τα χέρια».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από την φωτογραφία των δυο ανδρών, αναφέρει τα εξής:

«Προς ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ενταύθα :
Εμαθα πως μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του κατηγορητήριου για «απελευθέρωση κουκουλοφόρου» στη μεγάλη πορεία για το χουντονομοσχεδιο σου ,τολμάτε να αλλάξετε το κατηγορητήριο προς τον αξιωματικό ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ σε αντίσταση κατά της αρχής !!!!!
Πόσο κατήφορο έχει ακόμα ο βούρκος του εκφασισμού που υλοποιείς Χρυσοχοίδη;;;;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ!
Εδώ ΜΑΖΙ στους Ψαρομεζέδες στο Μοσχατο με καλή παρέα !
Εμείς με τέτοια ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ κάνουμε παρέα …»

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, με απόσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με καταγγελίες απέτρεψε την σύλληψη διαδηλωτή και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, δήλωσε ότι έχει επίσημη ενημέρωση πως έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου αξιωματικού. «Όχι μόνο δεν έχουν θέση τέτοιες συμπεριφορές στο Σώμα, αλλά είναι περίεργο πως αντιλαμβάνονται την αποστολή τους κάποιοι αστυνομικοί. Είναι πολύ λυπηρό» δήλωσε ο υπουργός.

Η καταγγελία του Σωματείου Ειδικών Φρουρών

Το θέμα προέκυψε μετά από καταγγελία του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, που σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «εκφράζει τον αποτροπιασμό και την καταδίκη για γεγονός που φέρεται αξιωματικός της Αστυνομίας που συμμετείχε, εκτός υπηρεσίας, στην πορεία διαμαρτυρίας να απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου που είχε πριν επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης».

Στον λογαριασμό του αξιωματικού της αστυνομίας είχε γίνει η εξής ανάρτηση τις προηγούμενες ημέρες:

Δείτε ακόμη

Τραγική επίθεση Πολάκη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις