Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρκία: Οι κεμαλικοί… πληρώνουν
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Οι κεμαλικοί… πληρώνουν

Τουρκία: Ο ισχυρισμός του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ότι ο Ερντογάν και μέλη της οικογένειάς του «έκρυψαν» χρήματα σε υπεράκτια εταιρεία του στοίχισε ακριβά.

Τουρκία: Τον Ταγίπ Ερντογά και σχεδόν όλο του το σόι, θα πρέπει να πληρώσει ο επικεφαλής του κεμαλικού κόμματος στην γείτονα ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού τύπου, ηγέτης της αξιωματική αντιπολίτευση στην Τουρκία έχασε δικαστική στην υπόθεση στην οποία ήταν κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Συγκεκριμένα, ο Κιλιτσντάρογλου είχε ισχυριστεί ότι ο Ερντογάν και κάποιοι από τους συγγενείς του μετέφεραν παράνομα σε υπεράκτια εταιρία χρήματα με σκοπό τον πλουτισμό.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ο Τούρκος πολιτικός πρέπει να πληρώσει κατά σειρά: 110.000 τουρκικές λίρες στον Ερντογάν, 15.000 στον γιο του Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ, 17.000 στο θείο του Ερντογάν, Ζίγια Ιλγκέν, 25.000 στον αδελφό του Ερντογάν, Μουσταφά, 20.000 στο πεθερό του γιου του Ερντογάν, Οσμάν Κετενσί και 10.000 στο φίλο του Ερντογάν, Μουσταφά Γκουντογκάν.

Τουρκία: 30.000 δολάρια στο σύνολο

Το σύνολον 197.000 τουρκικές λίρες, δηλαδή σχεδόν 30.000 αμερικανικά δολάρια. Και αυτά με την έφεση γιατί πρωτόδικα είχε επιδικαστεί μεγαλύτερο ποσό.

Δείτε ακόμη

Γαλλία: Μίνι στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 14ης Ιουλίου (vid)
Ο ιμάμης του Μιλάνου κατά της μετατροπής της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί
«Διορθώσαμε το λάθος του 1934» – Νέες δηλώσεις Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις