Κορονοϊός Ρωσία: Τα 752.797 επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον φονικό ιο έφτασε η χώρα του Πούτιν

ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Ρωσία: Τα 752.797 επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον φονικό ιο έφτασε η χώρα του Πούτιν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Κορονοϊός Ρωσία: Στα 752.797 επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασε σήμερα η Ρωσία μετά την καταγραφή άλλων 6.428 κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο, και πλέον θεωρείται ως η τέταρτη πιο πληγείσα χώρα.

16.07.2020 | 23:55

Κορονοϊός Ρωσία: Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ρωσία έφθασε σήμερα τα 752.797, ο τέταρτος υψηλότερος στον κόσμο, μετά την καταγραφή άλλων 6.428 κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με τις αρχές, στην διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν άλλοι 167 θάνατοι από covid-19 με τους οποίους ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την νόσο ανήλθε σε 11.937.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι το φάρμακο Koronavir για τη θεραπεία του κορονοϊού, κυκλοφόρησε στη Ρωσία, σύμφωνα με ανακοίνωση της R-Pharm όπως μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS. “Μέχρι σήμερα 7.373 πακέτα του φαρμάκου έχουν κυκλοφορήσει στη χώρα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Το Koronavir είναι ένα από τα πρώτα φάρμακα στον κόσμο που δεν καταπολεμά τις επιπλοκές του κορονοϊού, αλλά άμεσα τον ίδιο τον ιό”, τονίζει η R-Pharm. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Koronavir εμποδίζει αποτελεσματικά την αναπαραγωγή του ιού, γεγονός που αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών.

Δείτε ακόμη

Ιταλία: «Μπλόκο» σε ταξιδιώτες από Σερβία, Κόσοβο και Μαυροβούνιο
Από το πρώτο κρούσμα, στα 10 εκατ. σε 6 μήνες – Πώς ο Covid κατέκλυσε τον κόσμο
Όλο το σόι του Ερντογάν θα πληρώσει ο Κιλιτσντάρογλου
Exit mobile version