Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Μεγάλα κέρδη
ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Μεγάλα κέρδη

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της έκτης ιπποδρομίας ένας νικητής από την Καλλιθέα κέρδισε 3.812,62 ευρώ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε ημέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 7 έως τις 13 Ιουλίου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε εννέα αγώνες από την Premier League, τη Serie A, τη La Liga, την πρώτη κατηγορία της Πολωνίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας, της Δανίας και της Ουκρανίας και με 1 ευρώ κέρδισε 6.990,63 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες), τρεις νικητές από τη Νέα Μάκρη, την Αθήνα και την Καλλιθέα, κέρδισαν από 29.610,75 ευρώ. Στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της έκτης ιπποδρομίας ένας νικητής από την Καλλιθέα κέρδισε 3.812,62 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις