Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιστροφή Χαρδαλιά: Ο υφυπουργός εξηγεί γιατί ξαναμπαίνει… στις ζωές μας
ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή Χαρδαλιά: Ο υφυπουργός εξηγεί γιατί ξαναμπαίνει… στις ζωές μας

Επιστροφή Χαρδαλιά: Τι λέει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας για την επιστροφή του στις... ζωές μας, κάθε Τρίτη.

Επιστροφή Χαρδαλιά: Ο Νίκος Χαρδαλιάς επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όχι, βέβαια, καθημερινά, αλλά κάθε Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, παρ’ όλα αυτά η είδηση ήταν αρκετή για να προκαλέσει μια κάποια ανησυχία. Άλλωστε, στις 26 Μαΐου, αποχαιρετώντας τότε τους πολίτες μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα, είχε πει πως «αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά».

Δεν συμβαίνει, ωστόσο, κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όπως είπε ο υφυπουργός στο ethnos.gr, σκοπός της επιστροφής του στις… ζωές μας είναι η ενημέρωση. Λέει χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντικό να ενημερώνονται οι πολίτες για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουμε τις διαδικασίες που γίνονται κατά της πανδημίας».

Στο ερώτημα, δε, για το αν υπάρχει λόγος ανησυχίας τώρα στη χώρα μας, ο ίδιος είναι ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχει ούτε λόγος πανικού, αλλά ούτε και λόγος εφησυχασμού». Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο Μέσο, η επαναφορά της ενημέρωσης γίνεται κυρίως για να μη στοχοποιούνται ούτε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά ούτε και πολίτες και για να μην υπάρχει διασπορά ανεύθυνων και ψευδών ειδήσεων.

«Κάνουμε σκληρή δουλειά καθημερινά κόντρα στον κορονοϊό. Γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια από όλους όσοι εργάζονται σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και πρέπει αυτό να το γνωρίζουν όλοι», επισημαίνει ο κ. Χαρδαλιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις