Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Βίοι αντίθετοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Βίοι αντίθετοι

Serie A - προαναγγελία: Η Ιντερ φιλοξενείται από την πεσμένη Σπαλ με στόχο-πρεστίζ τη δεύτερη θέση - Εξάποντο στο Τορίνο, η “γκρανάτα” υποδέχεται την Τζένοα

Serie A – προαναγγελία: Με δύο αγώνες συνεχίζεται η 33η αγωνιστική της Serie A’. Η Σπαλ υποδέχεται την Ίντερ, στο Πάολο Μάτσα. Οι γηπεδούχοι είναι οι ουραγοί του πρωταθλήματος και δεν έχουν ελπίδες για παραμονή τους, αφού έχουν 11 βαθμούς διαφορά από την ασφαλή ζώνη. Διανύει μια κακή σεζόν και προέρχεται από ένα σερί τριών ηττών. Απόψε, θα βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους και θα κυνηγήσουν μια νίκη γοήτρου.

Από την άλλη, η Ίντερ βρίσκεται στην 4η θέση. Θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακόμα, θέλει να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων για να ανέβει στην 2η θέση και να μειώσει την διαφορά από την Γιουβέντους στους 6 βαθμούς. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Τορίνο και θέλει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί.

Serie A – προαναγγελία: Τορίνο – Τζένοα

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Τορίνο αντιμετωπίζει την Τζένοα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο. Οι δύο ομάδες καίγονται για τους τρεις βαθμούς, αφού θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Η «Γκρανάτα» βρίσκεται στην 16η θέση με πέντε βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει τη νίκη για να αποχτήσει μια διαφορά ασφαλείας και να κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Προέρχεται από την ήττα με την Ίντερ και θέλει να αντιδράσει. Από την άλλη, η Τζένοα βρίσκεται στην 17η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την «καταραμένη» 18η θέση. Θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού και να έχει ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία.

Δείτε ακόμη:

“ΟΠΑΠ Αρένα” το εμπορικό όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ
Σασσουόλο και Γιούβε χάρισαν θέαμα σε χορταστική ισοπαλία 3-3
“Χ”αμένες Γουλβς και Μπέρνλι από τη μεταξύ τους ισοπαλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις