Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Βαθμούς και γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Βαθμούς και γκολ

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Διπλό Ευρώπης θα προσπαθήσουν να πάρουν οι “λεπίδες” από τις “αλεπούδες”, με την αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας οι “κόκκινοι διάβολοι”

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με αμείωτη δράση συνεχίζεται η 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε ένα παιχνίδι do or die! Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση σε ισοβαθμία με την Γιουνάιτεντ, όμως υπερτερούν στην διαφορά των γκολ. Σήμερα κρίνεται η σεζόν τους και αν θα βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχονται από την βαριά ήττα με 4-1 από την Μπόρνμουθ και θέλουν να αντιδράσουν. Από την άλλη, η  Σέφιλντ βρίσκεται στην 8η θέση με 2 βαθμούς διαφορά από την Γούλβς. Προέρχονται από ένα σερί δύο νικών και θέλει τη νίκη σήμερα για ανέβει στις θέσεις, που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα παιχνίδι, που οι φιλοξενούμενοι παίζουν όλη τους την χρονιά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 14η θέση  και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Προέρχονται από ένα σερί πέντε ηττών και θέλουν να αντιδράσουν κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 5η θέση σε ισοβαθμία με την Λέστερ. Προέρχονται από την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον και η νίκη είναι μονόδρομος για να ανέβουν στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τελευταίο χαρτί της Βίλα

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η Έβερτον υποδέχεται την Άστον Βίλα στο Γκούντισον Παρκ, σε ένα παιχνίδι μονόπλευρου βαθμολογικού ενδιαφέροντος. H βίλα, συγκεκριμένα, παίζει το τελευταίο της χαρτί για σωτηρία. Αν δεν κερδίσει πέφτει οριστικά απόψε! Ενώ, η Σαουθάμπτον αντιμετωπίζει την Μπράιτον στο Σεντ Μέρις, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

Δείτε ακόμη:

“ΟΠΑΠ Αρένα” το εμπορικό όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ
Σασσουόλο και Γιούβε χάρισαν θέαμα σε χορταστική ισοπαλία 3-3
“Χ”αμένες Γουλβς και Μπέρνλι από τη μεταξύ τους ισοπαλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις