Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – Ερασιτέχνης: Πακέτο Αλαφούζου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – Ερασιτέχνης: Πακέτο Αλαφούζου

ΠΑΟ - Ερασιτέχνης: Μάζεψαν 90 χιλιάδες οι οπαδοί - Πακέτο ενίσχυσης από Αλαφούζο και έξτρα λεφτά νοίκι για την Κ19 στη Λεωφόρο

ΠΑΟΕρασιτέχνης: Σε σημαντικές κινήσεις προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά τον Ερασιτέχνη. Προέβη σε δύο κινήσεις, που σημαίνουν πολλά για τον σύλλογο. Ο ίδιος είχε μια συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα. Ο Αλαφούζος αφού άκουσε, αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα. Συμβάλλοντας οικονομικά με μία μεγάλη προσωπική χορηγία, που αν μη τι άλλο θα καλύψει ένα κενό στον προϋπολογισμό του Ερασιτέχνη. Ενώ, θα πληρώνει ενοίκιο για τη Λεωφόρο, για να τη χρησιμοποιεί η Κ19 του «τριφυλλιού».

Ενδεχομένως, αυτές οι κινήσεις μπορεί να είναι μόνο η αρχή. Καθώς, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έδειξε πρόθυμος να βοηθήσει τον σύλλογο. Μετά την αποχώρηση του Γιαννακόπουλο δημιουργήθηκε ένα κενό, που παρά το συγκινητικό ενδιαφέρον των φιλάθλων δεν μπορεί να καλυφθεί. Όμως ο Ερασιτέχνης έχει μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης και κινείται σε επαγγελματικά επίπεδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η μεγάλη μείωση χρέους, που δίνουν μια θετική εικόνα για το μέλλον.

ΠΑΟ – Ερασιτέχνης: Μάζεψαν 90.000 οι οπαδοί

ΠΑΟ 0 Ερασιτέχνης: Οι οπαδοί του ΠΑΟ ανταποκρίθηκαν άμεσα και μέσα στο πρώτο 15ημερο του Ιουλίου κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα ποσό άνω των 90.000€, μέσω εγγραφών νέων μελών. Ακόμα, η νέα διοίκηση του Μαλακάτε έχει έρθει σε επικοινωνία με διάσημους οπαδούς των «πρασίνων» με θετικά αποτελέσματα.

Η συνεισφορά του Αλαφούζου έρχεται ως συνέχεια της καλής συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, σε ότι αφορά τα εισιτήρια και τις εγγραφές μέλλων. Ενώ, η αναθέρμανση στις σχέσεις ΠΑΕ και ΑΟ, φέρνουν την ποδοσφαιρική ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στην Λεωφόρο. Η επιστροφή στην ιστορική έδρα της ομάδας ξεκινάει με την Κ19, που θα αγωνίζεται εκεί ως έδρα, ενώ θα πραγματοποιεί και 4 προπονήσεις την εβδομάδα. Το «Απόστολος Νικολαΐδης» θέλει χρόνο για να μπορέσει να ετοιμαστεί για αγώνες της Σούπερ Λιγκ. Ακόμα, θα είναι ανούσιο να επιστρέψει η ομάδα στην Λεωφόρο, αφού λόγω του κορονοϊού δεν θα μπορεί να έχει κόσμο.

Η χορηγία του Αλαφούζου συμβολίζει την επιστροφή του στην δράση για τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να αποκαταστήσει την βεβαρημένη σχέση του με τον κόσμο της ομάδας. Όμως, είναι και μια κίνηση που θα θέσει τις βάσεις για να δημιουργηθούν ανταγωνιστικά τμήματα στον Ερασιτέχνη. Καθώς, θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας που πήρε το νταμπλ στο βόλεϊ. Χρειάζεται χρόνος για να λυθεί το πρόβλημα το συλλόγου, αλλά η ενότητα του κόσμου κσι η ευαισθησία που έδειξαν είναι αξιοσημείωτη, με τους υπεύθυνους του Ερασιτέχνη να είναι έκπληκτοι. Μπορεί να υπάρχει πολύ μεγάλος δρόμος ακόμα, ωστόσο, τα πράγματα μοιάζουν να έχουν μπεί στην σωστή σειρά.

Δείτε ακόμη:

Απεμπολεί τη δυνατότητα ένστασης κατά του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ
Χάνει το ματς και 3 βαθμούς ο ΠΑΟΚ, αν προσφύγει η ΑΕΚ
“ΟΠΑΠ Αρένα” το εμπορικό όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις