Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Υβόννη Μπόσνιακ μαλλιά: Έγινε ξανθιά ενόψει καλοκαιριού
LIFESTYLE

Υβόννη Μπόσνιακ μαλλιά: Έγινε ξανθιά ενόψει καλοκαιριού

Υβόννη Μπόσνιακ μαλλιά: Τέλος λοιπόν η καστανή απόχρωση για την σύζυγο του Αντώνη Ρέμου, αφού αποφάσισε να γίνει πάλι ξανθιά.

Υβόννη Μπόσνιακ μαλλιά: Μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της θέλησε να κάνει η Υβόννη Μπόσνιακ ενόψει του καλοκαιριού!  Η σύζυγος λοιπόν του Αντώνη Ρέμου αποφάσισε να γίνει ξανθιά και η ίδια μας το αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram. Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια ρούχων πήρε την απόφαση να απαρνηθεί τα καστανά μαλλιά της και να γίνει και επίσημα ξανθιά. Να αναφέρουμε ότι το όμορφο μοντέλο είναι από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν τόσο για το στυλ και την απίθανη προσωπικότητά της, όσο και για την εξωπραγματική ομορφιά της.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η Υβόννη Μπόσνιακ είναι λάτρης των social media και πρόσφατα ο αγαπημένος της σύζυγος είχε γενέθλια και θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram χρόνια πολλά. Έτσι λοιπόν ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία της με τον Έλληνα τραγουδιστή και στη λεζάντα έγραφε χαρακτηριστικά: «50 years incredible you… Σ’ αγαπώ!».

  

Δείτε ακόμη

Η vegan Ντέμη Γεωργίου ποζάρει με το μπικίνι της στα Κουφονήσια
Φαντάζεσαι να σου καθαρίζει η Στικούδη τη γειτονιά; (vid)
λευθερία Ελευθερίου: Άναψε φωτιές με το μικροσκοπικό της μπικίνι (pics & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις